AcasăAdministrațieDOCUMENT OFICIAL | A.N.I îl cercetează pe consilierul băimărean Mircea Cirț pentru...

DOCUMENT OFICIAL | A.N.I îl cercetează pe consilierul băimărean Mircea Cirț pentru presupuse acțiuni de incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

Agenția Națională de Integritate (ANI) îl cercetează pe consilierul local băimărean Mircea Cirț pentru presupuse fapte de incompatibilitate. ActualMM.ro a intrat în posesia unei adrese oficiale a instituției, transmisă către Primăria Municipiului Baia Mare, prin care se cer date ce țin de consilier și de funcția publică pe care o ocupă.

În ultimele luni, liberalul s-a aflat în mijlocul unor scandaluri după ce, prin grupul său de firme, ar fi oferit servicii contra-cost clubului Minaur, respectiv societății URBIS SA, ambele deținute de către autoritatea publică locală. Cele două situații au ridicat suspiciuni de incompatibilitate în cazul consilierului local Cirț, iar acum ANI a început oficial o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat în cele două situații.

Dacă va fi găsit incompatibil, Mircea Cirț își va pierde funcția de consilier local și, cel mai probabil, nu va mai putea candida pentru vreo funcție publică o perioadă de câțiva ani.

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea domnului Mircea Cirț, respectiv a Primăriei Baia Mare cu privire la această situație, pe adresa redacției: [email protected]

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA