AcasăActualitateDOCUMENT EXPLOZIV | De mâine, Drusal NU mai ridică gunoiul (deșeul umed)...

DOCUMENT EXPLOZIV | De mâine, Drusal NU mai ridică gunoiul (deșeul umed) în tot județul Maramureș! Motivul: NU mai au unde să îl depoziteze! În acest moment, Consiliul Județean, care trebuie să se ocupe de această situație, nu are nici o soluție

spot_img

DISTRIBUIȚI

În ultimele săptămâni, s-a tot discutat despre sistarea de către Drusal a ridicării gunoiului pe raza municipiului Baia Mare pe motive de neplată. Adevărul este următorul: de mâine, deșeurile umede nu vor mai fi ridicate ÎN TOT JUDEȚUL de către Drusal, iar motivul este unul de-a dreptul incredibil.

ActualMM vă prezintă situația în care județul Maramureș se află în aceste momente. Gunoiul (fracția umedă) din 31 de unități administrativ-teritoriale, comune și orașe și județ NU va mai fi ridicat începând cu data de mâine, 1 octombrie 2022. Pentru ce perioadă, încă nu se știe.

Operatorul de salubritate Drusal a transmis astăzi, 30 septembrie, o notificare oficială către Consiliul Județean Maramureș prin care transmite că sistează ridicarea fracției umede din județ pentru că… nu mai are unde să o depoziteze. Mai precis, conform documentului, operatorul care administrează depozitul ecologic de la Sânpaul, locul în care se depozita până acum, a notificat încetarea contractului de depozitare.

Fără depozit pentru gunoaie: Proiectul SMID Fărcașa e în aer, Consiliul Județean Maramureș NU are soluții

Consilul Județean este instituția care ar fi trebuit să asigure un loc de depozitare a acestor gunoaie. Cu toate că urmează să se construiască (a câta?!) o nouă groapă de gunoi temporară pe raza județului, aceasta nu poate fi realizată peste noapte. În aceste momente, nu există nici o soluție pentru depozitare. Așadar, maramureșenii vor rămâne cu gunoaiele în curți și în fața blocurilor.

Vă redăm documentul transmis de către operatorul Drusal către Consiliul Județean Maramureș:

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA