AcasăMARAMURESUL ISTORICDNA – Mai multi fosti ministri reclamati pentru coruptie in cazul Bechtel

DNA – Mai multi fosti ministri reclamati pentru coruptie in cazul Bechtel

DISTRIBUIȚI

Mai multi fosti ministri si fostul director general al CNADNR sunt reclamati la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru fapte de coruptie in cazul companiei Bechtel, care trebuia sa construiasca Autostrada Transilvania.

Potrivit sintezei raportului Corpului de Control, e vorba de Gheorghe Dobre, care a detinut sefia la Transporturi, Gheorghe Teodor Sebastian Vladescu, fost ministru de Finante, Monica Luisa Macovei, fost ministru la Justitie, Radu Mircea Berceanu, fost ministru la Transporturi, dar si Duica Cristian, care a ocupat functia de director general la CNADNR.

Corpul de control al premierului a reclamat trei posibile fapte de natura penala referitoare la incheierea, modificarile si executarea contractului incheiat de statul roman, prin CNADNR, cu compania americana Bechtel.
In raport se arata ca renegocierea contractului, in 2006, a fost ineficienta, dar si ca acest lucru s-a facut fara un mandat in partea Guvernului.
Mai mult, paguba s-ar ridica la 40 milioane de euro.

Intrebat de jurnalistii de la Romania Tv ce pozitie are fata de acest acuzatii, Radu Berceanu a replicat scurt: „Ma lasa rece”. Insa fostul ministru nu a dorit sa intre in direct sau sa faca alte comentarii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA