AcasăLifestyleMondenDIVĂ ÎN ROMÂNIA - Actriţa Sophia Loren participă la TIFF

DIVĂ ÎN ROMÂNIA – Actriţa Sophia Loren participă la TIFF

DISTRIBUIȚI

Organizatorii au pregătit sute de proiecţii, în locuri inedite din Cluj. În cadrul galei, diva italiană în vârstă de 81 de ani va primi un premiu pentru întreaga sa carieră.

Sophia Loren a jucat în aproape o sută de filme. Italianca şi-a început cariera la 15 ani, după ce a fost remarcată pe la diverse concursuri de frumuseţe. A fost un sex simbol al cinematografiei însă în 1961 a câştigat şi un Oscar pentru rolul din pelicula „Două femei”, devenind astfel prima actriţă premiată pentru un film străin. La gala de închidere TIFF, de la Teatrul Naţional din Cluj, Sophia Loren va primi premiul pentru întreaga carieră.

Elogiat pentru „Contribuţia adusă Cinematografiei Mondiale” va fi şi producătorul seriei Mad Max, Ian Smith. Filmul său a primit anul acesta şase statuete Oscar.

TIFF a programat anul acesta proiecţii în locuri neconvenţionale. Pe malul Someşului, de exemplu. În acest weekend părinţii şi copiii sunt aşteptaţi la Castelul Banfy de la Bonţida, în jurul căruia sunt organizate o mulţime de activităţi: cursuri de improvizaţie, poze la minut în cabina foto, atelier de pictură, de meşteşuguri, efecte speciale şi chiar cursuri de prim ajutor.

stirileprotv.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA