Acasă sinucidere maramures DISTRACŢIE TRANSFORMATĂ ÎN COŞMAR - Două tinere din Constanța, bătute și drogate...

DISTRACŢIE TRANSFORMATĂ ÎN COŞMAR – Două tinere din Constanța, bătute și drogate în Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

DISTRACŢIE TRANSFORMATĂ ÎN COŞMAR Clipe de groază au trăit două tinere din Constanța care au fost bătute și drogate în Marea Britanie.

Româncele, care au plecat să studieze în Regatul Unit, au vrut să petreacă într-un club, însă distracția lor s-a terminat la spital. Au fost snopite în bătaie, după ce doi bărbați le-ar fi pus în băuturi stupefiante de mare risc, scrie Libertatea.

Constănțencele spun că au scăpat cu viață datorită sportului de contact pe care-l practică, notează Replica de Constanța.

Cele două tinere din Constanța sunt studente la o facultate din orașul Southampton din Anglia. Miercuri seara au ieșit într-un club, iar distracția lor s-a transformat într-un coșmar.

Studentele susțin că și-au lăsat băuturile pe bar, iar, cel mai probabil, coi indivizi le-ar fi pus droguri în pahare.

„Am ieşit cu prietena mea în club. Ne-am întors cu spatele la bar şi ne-am lăsat paharele nesupravegheate. După ce ne-am terminat băuturile, doi ţigani trăgeau de noi şi ne zicea să merge cu ei.

Prinse aproape de toalete de ei, au început să dea în noi. Dar şi noi am ripostat, şi cei doi ţigani au fugit. Eu am maxilarul lovit, dar prietena mea are faţa distrusă şi dureri puternice. Eram în club Oceana, din oraşul unde învăţăm, iar securitatea a chemat ambulanţa, nu şi poliţia”, a precizat tânăra studentă, pentru sursa citată.

Fata a mărturisit că a leșinat, după ce a fost bătută. Martorii la scena înfiorătoare au sunat la ambulanță, iar cele două tinere din Constanța au fost transportate la spital.

Acolo, medicii le-au recoltat probe de sânge, care au arătat că fetele aveau un drog de mare risc în corp.

„Ne-a găsit o cantitate mare de MDMA, un drog foarte puternic, de la care pot ceda organe – rinichi, ficat – dacă nu eşti tratat în timp util. După ce ies din spital mă duc direct la poliţie”, a adăugat studenta.

Tinerele bătute susțin că, din cauza drogurilor, nu-și aduc aminte cine sunt sau cum arată cei care le-au agresat. Ele sunt însă convinse să depună plângere la Poliție, după ce au aflat că incidentul a fost suprins de camerele de supraveghere din club.

surdsa INFO

sursa FOTO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

BAIA MARE: CLIPUL ZILEI – Șoferiță de dubă cu volan pe dreapta și numere de SM, la plimbare pe contrasens

Imagini surprinzătoare filmate în trafic azi, în zona Buclă din municipiul Baia Mare. O șoferiță ce conducea o autoutilitară cu volan pe dreapta și...

PNL își începe mandatul 2020 – 2024 la Consiliul Județean Maramureș printr-o ședință ilegală

Peneliștii maramureșeni se dovedesc a fi ”vrednici” urmași ai lui Mircea Man&co, pentru că prima ședință a noului Consiliu Județean Maramureș din mandatul 2020...

GALELE UFT 9 – Băimăreanul Rogoz Ionuț va lupta pentru centura de CAMPION, cu cei mai buni luptători din țară

Luptătorul de MMA și antrenorul băimărean Rogoz Ionuț și-a anunțat oficial participarea la următoarea ediție a celei mai urmărite gale de MMA din țară....

LACRIMI ȘI DURERE – Violonistul băimărean Fabian Ghișe a fost condus pe ultimul drum. Doliu în Ansamblul Folcloric Național Transilvania

Violonistul băimărean Fabian Ghișe, decedat zilele trecute în apartamentul în care locuia, a fost condus ieri pe ultimul drum de către familie, prieteni și...

EPISCOPIA A FĂCUT ANUNȚUL – Cum se va desfășura Luminația în cimitirele din Maramureș

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a annunțat, printr-un comunicat de presă, cum se va desfășura Luminația din acest an. Mai exact, Episcopia...