AcasăEvenimentSportDISTRACȚIE ȘI DANS - Workshop Latino la Prodance 2000 Baia Mare

DISTRACȚIE ȘI DANS – Workshop Latino la Prodance 2000 Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Circa 50 de adulţi care urmează cursurile şcolii de dans Prodance 2000 Baia Mare vor participa la finele acestei săptămâni la un workshop de dansuri Latino (salsa, bachata și kizomba), sub îndrumarea antrenoarei Judit Borzasi de la Sonrisa Dance Center din Cluj-Napoca. Judit Borzasi are în palmares, printre altele, un loc 4 la World Latin Dance Cup în 2013 şi un loc 2 la World Salsa Summit în 2014, aşadar seminarul se anunţă a fi cu adevărat unul de excepţie. Judit Borzasi nu este la prima colaborare cu clubul băimărean, alte trei seminarii similare fiind organizate în acest an de către Prodance 2000.

Școala de dans Prodance 2000 Baia Mare organizează sâmbătă şi duminică, în 20 şi 21 iunie, un workshop de salsa, bachata și kizomba, susţinut de antrenoarea Judit Borzasi de la Sonrisa Dance Center din Cluj-Napoca. Acesta va fi al patrulea seminar de dansuri Latino susţinut de Judit Borzasi în acest an pentru adulţii care urmează cursurile de dans la clubul băimărean, interesul suscitat de prezenţa sa la Prodance 2000 recomandând-o pentru o nouă invitaţie.

La cursul de la finele acestei săptămâni vor participa aproximativ 50 de adulți cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani, începători și avansați. Fiecare grupă va avea câte trei ședințe de dans a câte o oră și jumătate fiecare, inclusiv sesiuni de practică în care figurile învăţate vor fi exersate sub directa îndrumare a antrenoarei.

Pe Judit Borzasi o recomandă nu numai o bogată experiență în practicarea și predarea dansurilor Latino, ci şi rezultatele deosebite obţinute la festivaluri și competiții de profil din România şi de peste hotare. Menţionăm doar două rezultate: un loc 4 la World Latin Dance Cup în 2013 şi un loc 2 la World Salsa Summit în 2014.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA