spot_img
AcasăEvenimentDISTRACȚIE - Serbările Zăpezii, Borşa

DISTRACȚIE – Serbările Zăpezii, Borşa

DISTRIBUIȚI

În perioada 13-14 februarie, Primăria oraşului Borşa şi Serviciul de Cultură Borşa organizează Serbările Zăpezii, eveniment ce va avea loc în Complexul Turistic Borşa.

Sâmbătă, 13 februarie, începând cu ora 11.00, iubitorii sporturilor de iarnă vor avea parte de concursuri sportive specifice, urmate de o discotecă în aer liber ce va dura până la ora 18.30, oră la care se coboară cu torţe de pe pârtie până la focul de tabără. De la ora 20.30, Naguale & Kaira şi Adda vor întreţine atmosfera printr-un concert.

Duminică, 14 februarie, începând tot ora 11.00, se va desfăşura o expoziţie canină, iar de la ora 14.00 participanţii vor avea parte de un program folcloric, urmând ca după terminarea acestui program sa aibă loc coborârea cu torţe.

Concertul susţinut de Smiley va începe de la ora 21.00. Seara de duminică se va încheia cu un foc de artificii, de la ora 22.00.

Jandarmii sigheteni vor fi la datorie asigurând ordinea şi siguranţa publică prin măsuri specifice pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime.

Fiind manifestări cu public numeros, în vederea evitării incidentelor nedorite, dar şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Maramureş recomandă cetăţenilor să evite consumul excesiv de alcool, persoanele care participă la manifestări trebuie să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială, fie ele penale, fie contravenţionale, să solicite intervenţia forţelor de ordine.

De asemenea, persoanelor care vin însoţite de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita evenimentele nedorite.

foto arhivă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA