AcasăActualitate112DISTRACȚIA ȘI NEATENȚIA COSTĂ - Bărbat de 40 de ani rănit grav...

DISTRACȚIA ȘI NEATENȚIA COSTĂ – Bărbat de 40 de ani rănit grav după ce i-a explodat o petardă în față

DISTRIBUIȚI

DISTRACȚIA ȘI NEATENȚIA COSTĂ Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Petin, județul Satu Mare, a ajuns în noaptea de Revelion la Unitatea de Urgență Oftalmologică a Spitalului Județean Satu Mare. Asta după ce i-a explodat în față o petardă, relatează Presasm

Bărbatul prezenta arsuri la nivelul întregii fețe, dar cele mai grave răni au fost la nivelul ochilor. Victima va fi supusă în aceste zile la o intervenție chirurgicală la unul dintre ochi, care a fost mai grav și i-a afectat acuitatea vizuală.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs întregul eveniment.
De asemenea, primul pacient al anului 2018 la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Județean Satu Mare a fost o persoană de sex feminin, în vârstă de 38 de ani, cu probleme respiratorii. Pacienta a ajuns la Unitatea de Primire Urgență la ora 0.14 minute.

În total, în prima și a doua zi a anului, până la ora 13.00, s-au înregistrat 300 de pacienți. Majoritatea au ajuns la UPU cu probleme digestive, respiratorii, cardiace, traumatisme, respectiv stări de ebrietate.

Sursă info și foto, Presasm.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA