AcasăActualitate112DISTRACŢIA SE PLĂTEŞTE - Tânărul care și-a pus pitbull-ul a recunoscut că...

DISTRACŢIA SE PLĂTEŞTE – Tânărul care și-a pus pitbull-ul a recunoscut că a vrut să vadă cum se luptă animalele

DISTRIBUIȚI

DISTRACŢIA SE PLĂTEŞTE Tânărul din Arad care și-a pus pitbull-ul să atace alte patrupede a renunțat la câine, la recomandarea medicilor de la Direcția Sanitar Veterinară.

DISTRACŢIA SE PLĂTEŞTE  Patrupedul „Spartacus” a fost predat la Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din Arad, unde urmează să fie îngrijit și apoi castrat. Luat la întrebări de șeful centrului, stăpânul câinelui a recunoscut că și-a asmuțit pitbull-ul să lupte cu alți câini.

Mărturia, pe cât de sinceră, pe atât de șocantă, i-a lăsat mască pe cei prezenți. Inițial, Ionel Stepan, un tânăr de doar 18 ani, a susținut că nu și-a îndemnat pitbull-ul să atace, de dragul distracției, ci pentru a se apăra de alți câini, ținuți în lanțuri la o stână din localitatea Buteni.

„Nu am făcut-o intenționat. Am mers cu el (cu câinele, n.red.) la pădure și l-am scăpat între câinii ăluia (proprietarul stânei, n.red.) și s-au bătut.

S-au luat mai mulți câini după mine și l-am asmuțit să nu ne muște câinii ăluia de la stână”, a declarat Ionel Stepan, tânărul din Arad, care, prin gestul său, a stârnit o revoltă pe rețelele de socializare în rândul iubitorilor de animale.

Tânărul din Arad care și-a pus pitbull-ul să atace a făcut asta ca să se distreze

De altfel, metisul, care o încrucișare între rasele Amstaff și Pitbull, a fost pus să lupte cu trei câini în aceeași zi. Dovadă stau rănile de pe corpul altor doi câini de la aceeași stână. E vorba despre o cățelușă care s-a ales cu un picior rupt și cu urechea sfâșiată, fiind și gestantă.

„Când am venit, urechea era ruptă. Uite! Aici e ruptă, cum a prins-o. E gestantă. Luna viitoare trebuie să facă căței”, a povestit Teodor Belean, stăpânul câinilor de la stână.

continuarea AICI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA