AcasăNews AlertDISTINȘI PENTRU IMPLICARE – Fondatorii HHC au primit titlul de Cetățeni de...

DISTINȘI PENTRU IMPLICARE – Fondatorii HHC au primit titlul de Cetățeni de Onoare ai Municipiului Baia Mare

DISTRIBUIȚI

DISTINȘI PENTRU IMPLICARE  Fondatorii fundației Hope and Homes for Children (HHC), Caroline și Mark Cook, au fost prezenți în municipiul Baia Mare cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea entității. Fundația a reușit în cei 20 de ani de activitate să închidă în România 60 de orfelinate, amenajând peste 100 de case de tip familial, aproape 6.000 de copii fiind ajutați să ducă o viață mai aproape de normal. Pentru activitatea lor care a venit și în beneficiul a sute de copii și tineri din Baia Mare, cei doi britanici au primit titlul de Cetățeni de Onoare. Distincția a fost oferită de către Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Fondatorii Hope and Homes for Children, Caroline și Mark Cook sunt două persoane onorabile care pot fi exemplul dat pentru România și pentru o mare parte din Europa în ceea ce înseamnă cum trebuie să le oferim o viață frumoasă copiilor care nu au avut șansa să aibă de la începutul vieții lor lumină și bucurie, la fel cum am avut cei mai mulți dintre noi. Pentru mine, oferirea acestui titlu de Cetățean de Onoare este o bucurie, observând un parcurs pe care în mare parte îl cunosc în detaliu.

Pentru că Baia Mare și Maramureșul au fost onorate de gesturile, gândurile și sentimentele pe care le-au avut Caroline și Mark Cook pentru copiii din România. În numele Consiliului Local și al meu, dar în primul rând în numele comunității băimărene, am oferit titlurile de Cetățeni de Onoare ai Municipiului Baia Mare. Am făcut acest lucru cu toată dragostea pentru oameni care au venit cu foarte multă dragoste în Baia Mare și i-au îmbrățișat pe copiii noștri cu dragostea pe care noi, ca și comunitate, nu am știut de fiecare dată să le-o oferim.

Le mulțumesc pentru lecția de viață și de suflet pe care ne-au oferit-o. Le mulțumesc pentru fiecare gest pe care l-au făcut pentru comunitatea noastră. Le mulțumesc pentru fiecare suflet de copil în care au adus mai multă lumină și mai multă căldură”, a arătat Cătălin Cherecheș.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA