AcasăAdministrațieDISTINCȚIE ONORANTĂ - Primarul Cherecheș i-a conferit generalului de brigadă Marin Bancoș...

DISTINCȚIE ONORANTĂ – Primarul Cherecheș i-a conferit generalului de brigadă Marin Bancoș titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Baia Mare

DISTRIBUIȚI

DISTINCȚIE ONORANTĂ În cadrul unei ședinte festive a Consiliului Local Baia Mare, în unanimitate de voturi, a fost aprobat proiectul care prevede conferirea titlului de cetățean de onoare generalului de brigadă Marin Bancoș, șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale Maramureș.

Distincția a fost înmânată generalului de către primarul Cătălin Cherecheș.

“În ajun de Crăciun, mi-a revenit onoarea să îi confer domnului general Marin Bancoș titlul de cetățean de onoare al municipiului Baia Mare, în numele Consiliului Local și al comunității băimărene. Îl felicit pentru că de astăzi este și scriptic unul dintre personajele emblematice ale acestei comunități.

Dintr-o serie de personalități desemnate cetățeni de onoare, pe o parte îi am în suflet. Îi respect și apreciez pe toți, însă câțiva îmi sunt în suflet. Este vorba despre Prea Sfințitul Iustin, domnul Theodor Ardelean și domnul general Marin Bancoș. Este pentru toți, inclusiv pentru mine, exemplul omului care face bine pentru societate, pentru Statul Român, dar și pentru fiecare om în parte. Este un exemplu al omului care știe să adune oameni, care face fiecare pas cu foarte bună credință. Cred că pe lângă tot ceea ce înseamnă parcurs profesional de excepție, pe care domnia sa l-a avut și îl va avea, aceste chestiuni care țin de onoare, de caracter, coloană vertebrală, demnitate, sunt lucrurile care îl definesc și ne fac pe noi să îl considerăm un exemplu de prestigiu. Generalul Marin Bancoș este băimăreanul, maramureșeanul pe care ne-am dori să îl vedem în fiecare instituție a Statului Român. Dacă această țară ar avea oameni de nivelul profesional, caracterul și prestanța domniei sale, am putea privi înainte cu mult mai mare curaj și încredere în Statul Român”, a spus primarul municipiului Baia Mare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA