AcasăActualitatePoliticDispozițiile lui Toader și Boc, hârtie igienică Deputat PDL: Votez la moţiune....

Dispozițiile lui Toader și Boc, hârtie igienică Deputat PDL: Votez la moţiune. Nu sunt nici zombi, nici maimuţoi să stau în bancă!

DISTRIBUIȚI

Deputatul PDL Cătălin Croitoru a declarat, marţi, că va vota la moţiunea de cenzură, spunând că a fost trimis de alegători în Parlament să voteze şi că nu este “nici zombi, nici maimuţoi” ca să stea în bancă, după cum a decis conducerea partidului.
“Voi vota la moţiune, de aceea m-am dus în Parlament. Nu sunt nici zombi şi nici maimuţoi, să stau în bancă”, a spus Croitoru, citat de Mediafax.
El a adăugat că încă nu a luat o decizie cum va vota la moţiunea de cenzură, arătând că mai are timp până vineri să ia o hotărâre.
Croitoru a mai spus că nu reprezintă o preocupare pentru el “plecarea sau neplecarea din PDL”, dar a arătat că “sunt foarte multe lucruri anormale în partid care creează nemulţumiri”.
Deputatul a dat drept exemplu decizia PDL în legătură cu UMF Târgu Mureş, arătând că aceasta “i-a pus capac”.
“Foarte multe lucruri anormale sunt în partid şi creează nemulţumiri. Decizia în cazul Universităţii Târgu Mureş mi-a pus capac, pentru că îţi baţi joc de autonomia universităţii”, a mai spus deputatul PDL.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA