AcasăActualitateSocialDISPONIBILIZARI - Ajutor pentru angajatii disponibilizati de la CFR Marfa

DISPONIBILIZARI – Ajutor pentru angajatii disponibilizati de la CFR Marfa

DISTRIBUIȚI

In legatura cu noile informatii privind disponibilizarile din cadrul CFR Marfa, Biroul de Presa al Ministerul Transporturilor precizeaza:
Contractul de privatizare a SNTFM CFR Marfa SA nu prevede nicio intelegere privind disponibilizarea unor salariati, asa cum prezinta canalele media in ultimele zile. Toate restructurarile, inclusiv cele de la CFR SA si CFR Calatori, vor avea loc prin intermediul disponibilizarilor voluntare. De asemenea, privatizarea companiilor nu ii va afecta pe angajati la dimensiunile prezentate prin mass media, acestia fiind protejati de prevederile OUG nr.36/2013, privind aplicarea in perioada 2013-2018 a unor masuri de protectie sociala acordata persoanelor disponibilizate.
Ca urmare a ultimei intalniri dintre partenerii sociali din sistemul feroviar si conducerea Ministerului Transporturilor, s-a stabilit ca autoritatile vor intreprinde masurile necesare pentru ca angajatii disponibilizati sa primeasca salarii compensatorii si toate celelalte prevederi asigurate de OUG anterior mentionata.
RovinieteOnline.eu vine in intampinarea tuturor celor care vor fi disponibilizati din cadrul CFR Marfa prin contractul de privatizare cu oferirea de ajutor la achizitia rovinietelor pentru masinile proprietate personala. Promotia este valabila in perioada 20 iulie 2013 – 1 septembrie 2013, iar tot ce trebuie sa faca doritorii este sa ne contacteze pe adresa de e-mail [email protected] si sa urmeze pasii pe care consultantii RovinieteOnline.eu ii vor specifica.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA