AcasăActualitate112DISPĂRUT ÎN JUDEŢUL SATU MARE - O băimăreancă își caută tatăl. Oferă...

DISPĂRUT ÎN JUDEŢUL SATU MARE – O băimăreancă își caută tatăl. Oferă recompensă

DISTRIBUIȚI

Clipe de nelinişte, sentimente contradictorii şi emoţii puternice. Acestea sunt trăirile unei băimărence în vârstă de 23 de ani, care, de aproape un an, nu mai ştie absolut nimic de tatăl său.

Bărbatul a fost văzut ultima dată în Poiana Codrului, judeţul Satu Mare. Cu toate acestea, bărbatul este, în continuare, de negăsit, scrie Presa SM.

”A trecut un an .. Nu mai pot să trăiesc în incertitudinea asta, nu știu dacă e bine sau rau daca e sănătos sau bolnav, e tatal meu dispărut Cuier Petrica ( nu e un obiect/ o moștenire sau un animal). Am căutat prin Vișeu, prin Satu Mare, prin Carei, prin Cluj, nu-i problema răscolesc toată lumea daca e necesar dar as vrea sa îl găsesc pe el nu sa aud că e bine trăiește a fost la noi, dar nu știm cine e!

De aceea am decis sa ofer o recompensa financiara unei persoane care mă ajută să îmi reîntâlnesc tatăl !! Ofer 500 de euro, poate pentru unii e o suma, pentru mine e tatal meu care e doar unul, deși oamenii mai seamănă între ei specific unele caracteristici fizice : păr cărunt, ochi albaștri fata ovala, început de calviție, înălțime 170 cm, obișnuia să își lase barba, vârstă 55 de ani. Specific și alte viciuri care ar ajuta la găsirea lui: obișnuia să își cumpere programe de televiziune(TV mania, libertatea) și în același timp obișnuia să își bea cafeaua sau o tărie (vodca de Cluj V33) in baruri, asta era plăcerea lui nu dependenta!!!

Nu ar face rau la nimeni, nu ar jigni sau agresa o persoana! Obișnuia să cumpere zilnic alimente și necesități deci ar putea fi văzut cu o plasa de cumpărături. Mulțumesc! Doamne ajuta! Cine cunoaște ceva să sune la: 0740327430”, este mesajul fiicei.

DISTRIBUIȚI! Să o ajutăm să își găsească tatăl!

sursa info şi foto Presa SM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA