AcasămodeleDISPARIȚIE MISTERIOASĂ – Un student de 19 ani e de negăsit de...

DISPARIȚIE MISTERIOASĂ – Un student de 19 ani e de negăsit de o săptămână

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 19 ani, student în Cluj-Napoca, a dispărut dintr-un cămin din campusul Hasdeu şi nu a mai fost găsit de aproape o săptămână.

Tânărul, originar din Turda, pe nume Mihai Cătălin Răvaş, era cazat, potrivit unor surse Vocea Transilvaniei, în căminul 15 din campusul studenţesc Hasdeu.

Poliţia a transmis că tânărul a dispărut pe data de 16 martie, când a plecat voluntar dintr-un cămin studenţesc, şi nu s-a mai întors.

mihai-ravas-1-245x300

SEMNALMENTE: înălţime: 1,80-1,85 m; greutate: 70-80 kg; faţă ovală; ochi căprui; păr şaten, lung, ondulat; constituţie astenică;

ÎMBRĂCĂMINTE – La data plecării, purta un hanorac roşu cu alb, o vestă neagră, din fâş, cu glugă, pantaloni negri, din fâş, încălţăminte sport şi un rucsac negru;

Pe contul său de pe reţeaua de socializare Facebook, acesta are postată o copertă foto cu mesajul: „Cred că răspunsul la întrebarea aceasta, ca şi răspunsul la majoritatea întrebărilor este Fuck you!”

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA