AcasăAdministrațieDISCUȚII - Întâlnire pe tema înființării punctului de trecere a frontierei ...

DISCUȚII – Întâlnire pe tema înființării punctului de trecere a frontierei Piatra – Teceu Mic / Vișcovo

DISTRIBUIȚI

DISCUȚII Joi, 12 ianuarie, prefectul județului Maramureș, Sebastian Mihai Lupuț, a participat la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Frontieră Sighetu Marmației, ai Biroului Vamal de Frontieră Sighet și ai primăriei Remeți, privind înființarea punctului de trecere a frontierei Piatra – Teceu Mic / Vișcovo.

DISCUȚII Această întâlnire a avut loc ca urmare a adresei Ministerului Afacerilor Externe, prin care a solicitat Biroului Vamal de Frontiera Sighet și Inspectoratului Teritorial de Frontieră Sighetu Marmației punctele de vedere cu privire la deschiderea punctului de trecere a frontierei Piatra – Teceu Mic (România) – Vișcovo (Ucraina).

De asemenea, acest proiect a fost prezentat de Sebastian Mihai Lupuț și în cadrul întâlnirii de lucru interinstituțională de la sediul Ministerului Afacerilor Externe din luna decembrie.

Grupul de lucru reunit joi, 12.01.2017, în localitatea Piatra – Teceu Mic, a abordat discuții referitoare la problemele de insfrastructură, echipamente și resurse umane în vederea asigurării funcționalității punctului de trecere a frontierei româno – ucrainene care se dorește a fi deschis.

Instituţia Prefectului – Judeţul Maramures

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA