spot_img
AcasăActualitatePoliticDISCUȚII - Cioloș: Săptămâna viitoare invit sindicatele la o discuție privind salarizarea...

DISCUȚII – Cioloș: Săptămâna viitoare invit sindicatele la o discuție privind salarizarea în sistemul bugetar

DISTRIBUIȚI

Premierul Dacian Cioloș a declarat, joi, că săptămâna viitoare vor începe discuțiile cu sindicatele cu privire la salarizarea din sistemul bugetar, intenția fiind aceea de a găsi o soluție care să fie acceptată de acestea, dar care să fie și fezabilă din punct de vedere bugetar și legal.

„Intenția noastră este să găsim o soluție care să fie acceptată și de sindicate și care să fie fezabilă pentru stat din punct de vedere bugetar și, sigur, din punct de vedere legal. Noi am avut o analiză a ceea ce am putea face pe o perioadă de câțiva ani de zile, am studiat și posiblitatea aceasta a ordonanței de urgență pentru un an de zile, acolo unde ne putem angaja cu bugetul pe care putem să ne angajăm să îl punem la dispoziție în primul rând (…) pentru a corecta anumite disfuncționalități care există în sistemul de salarizare bugetar, acesta e principalul obiectiv, și vom continua discuțiile”, a declarat Cioloș.

El a precizat că discuțiile cu sindicatele pe această temă vor începe săptămâna viitoare.

„Încă de săptămâna viitoare o să invit sindicatele (…) pentru a continua discuțiile și a găsi împreună soluția”, a mai spus premierul.

Prim-ministrul Dacian Cioloș a participat la inaugurarea fabricii de ștergătoare auto a Federal-Mogul Motorparts, amplasată în Ariceștii Rahtivani.

Agerpres

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA