AcasăActualitateDIN VECINI | PROTEST LA SATU MARE - O tânără s-a îmbrăcat...

DIN VECINI | PROTEST LA SATU MARE – O tânără s-a îmbrăcat în vacă și protestează împotriva gardurilor din Kaufland

spot_img

DISTRIBUIȚI

Protest la Kaufland Satu Mare împotriva gardurilor. Un protest mai puțin obișnuit a avut loc, în această seară, la supermarketul Kaufland din municipiul Satu Mare. O tânără s-a costumat în vacă, iar pe costum a lipit o hârtie cu mesajul: Ferma Animalelor/Animal Farm. Ea este revoltată din cauza gardurilor de separare din supermarket, protestând, astfel, cu un mesaj sugestiv, scriu jurnaliștii de la PortalSM.ro

Situație neobișnuită în interiorul mai multor supermarketuri din județul Satu Mare, acolo unde s-au montat garduri metalice pentru nevaccinați. Situația este similară în mai multe supermarketuri din România, iar unii oameni sunt revoltați, pe când alții doar se amuză, arată sursa citată.

Pentru aplicarea restricțiilor de acces în magazinele neesențiale, reprezentanții supermaketurilor au montat garduri metalice în interior, delimitând astfel spaţiile de acces ale persoanelor vaccinate și nevaccinate. Personale ce vor să cumpere de la magazinele din galeria comercială a supermarketului trebuie să prezinte certificatul verde.

 

Sursă: PortalSM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA