AcasăActualitatePoliticDIN SERIA "LUPUL MORALIST" - Politicianul care, după ce l-a făcut “praf”...

DIN SERIA „LUPUL MORALIST” – Politicianul care, după ce l-a făcut “praf” pe președintele Iohannis, candidează acum în Maramureș din partea… PNL

spot_img

DISTRIBUIȚI

În cursa pentru putere, și Partidul Național Liberal își calcă peste principii primind în organizație cu brațele deschise fel și fel de politicieni, unii de pe la PSD, alții de pe la alte partide, unii chiar neafiliați politic, însă “dușmani” sau critici declarați ai liberalilor (vezi cazul lui Mircea Cirț, care la alegerile prezidențiale de anul trecut își îndemna angajații să o voteze pe social – democrata Viorica Dăncilă, iar anul acesta îi transmitea un mesaj dur premierului Orban cu privire la modul în care conduce țara pe timp de pandemie, ca mai apoi să se pozeze alături de el, fiind totodată candidat PNL la alegerile locale).

La nivel național a fost dezvăluit faptul că, pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, sute de primari au trecut de la PSD la PNL, împreună cu alți câțiva zeci de la alte partide. Asta deși liderii PNL, printre care și președintele țării, s-au opus PUBLIC traseismului politic.

Astăzi vă prezentăm cazul unui politician din Maramureș, pe numele lui Cristian Opriș, fost membru în PRU, UNPR… În aceste momente, același politician candidează din partea PNL pentru funcția de primar în Săliștea de Sus. Până aici, nimic ieșit din comun. Ce urmează să vă prezentăm este, însă, o cu totul altă poveste.

Cititorii noștri ne-au transmis mai multe mesaje și distribuiri de pe pagina personală de Facebook a candidatului, în care atât partidul din care face acum parte, cât și președintele Klaus Iohannis erau făcuți “praf” de către Opriș. Ba mai mult, a ajuns până într-acolo încât să îl numească pe președintele României “cretin” și “anus”. Mai apoi, după cum puteți observa și în imaginea de mai sus, s-a pozat cu președintele. Capturile de ecran pe care ni le-au transmis cititorii vorbesc de la sine. Așadar, vă prezentăm mai jos postările celui care dorește să câștige Primăria Săliștea de Sus ca… liberal:

No comment…

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA