AcasăAdministrațieDIN RESPECT PENTRU BĂIMĂRENI - Primarul Cherecheș cere PNL și USR...

DIN RESPECT PENTRU BĂIMĂRENI – Primarul Cherecheș cere PNL și USR să îi nominalizeze pe Mircea Cirț și pe Dan Ivan pentru funcțiile de viceprimari

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia unei întâlniri în direct cu băimărenii, prin intermediul Facebook, primarul Cătălin Cherecheș a transmis un mesaj principalelor partide politice care vor fi prezente și în viitorul Consiliu Local, în urma alegerilor locale de la finalul lunii septembrie.

O mutare la care nimeni nu se aștepta, cu atât mai mult cu cât în culisele politicii locale zilele acestea este mare agitație, prin prisma desemnării viceprimarului, respectiv a consilierilor locali și județeni, vine din partea celui care a câștigat detașat alegerile locale, fiind reales primarul municipiului Baia Mare.

“Transmit un mesaj care ține și de bun simț și de moralitate, dar și de viziune și dorința de a construi la modul serios. Trecând peste emoția electorală, peste ceea ce se întîmplă în campanie, jigniri care mi-au fost aduse, lucruri pe care le preferă unii într-o campanie și pe care eu nu le agreez, însă mă interesează modul în care dezvoltăm Baia Mare, iar băimărenii să aibă o viață mai bună. Invit partidele politice care vor forma viitorul Consiliu Local să aibă echilibru, să urmărească clasamentul voturilor pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. Invit două partide politice să își nominalizeze candidații pe care i-au avut la alegerile pentru primărie și care s-au clasat pe locul doi, respectiv trei, respectiv PNL și USR, pe domnii Mircea Cirț și Dan Ivan, ca și subordonați ai mei prin perspectiva funcției de viceprimari de Baia Mare. Vor primi atribuțiile din partea mea, alături de tot sprijinul, în conformitate cu prioritățile pe care le are orașul, dar și în funcție de ceea ce au menționat în campania electorală, în parcursul lor public, ca și proiecte și dorințe pentru Baia Mare”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Primarul Cătălin Cherecheș își dorește ca partidele politice care formează viitorul Consiliu Local să conclucreze pentru binele comunității, în opinia sa băimărenii trebuie uniți și nu dezbinați prin politică.

“Voi încerca să păstrez o comunicare solidă și cu cei din UDMR, care reprezintă comunitatea maghiară din Baia Mare. Avem o valoare inestimabilă, cea a diversității etnice, culturale, iar acest lucru trebuie protejat în continuare. comunitatea maghiară va avea în raport cu mine și prin mine, un partener, au în continuare tot sprijinul meu pentru proiectlee din zona educațională și culturală. Oamenii serioși din PMP care vor accede în Consiliul Local vor beneficia de tot sprijinul meu pentru a putea realiza proiectele pe care le vizează în zona socială sau alte domenii unde sau gândit să facă bine pentru comunitatea băimăreană”, a mai spus primarul Cherecheș.

Sursă foto: Facebook.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA