AcasăActualitate112DIN PREA MULTĂ DRAGOSTE - Bătută şi înjunghiată de iubit

DIN PREA MULTĂ DRAGOSTE – Bătută şi înjunghiată de iubit

DISTRIBUIȚI

DIN PREA MULTĂ DRAGOSTE. Andreea Albu, o tânără în vârstă de 19 ani, studentă la Medicină, a ajuns la spital în stare gravă, tăiată şi bătută de către fostul iubit.

Tânărul Gabriel Condurache, în vârstă de 23 de ani, o rugase pe fosta iubită să se întâlnească. Pretextul, pentru a-i da un certificat de garanţie de la un aparat cumpărat de cei doi, aflat acum la el. Tânărul i-a reproşat însă fetei că pe acel certificat sunt scrise datele lui de identificare.

La un moment dat, fostul iubit al fetei s-a năpustit asupra ei şi a tăiat-o la gât şi în alte părţi ale corpului, apoi a lovit-o cu pumnii şi a fugit.

Ea a sunat la 112, iar poliţiştii s-au mobilizat şi l-au prins în jumătate de oră, pe străzile din cartierul Nicolina.

A fost transportat la Secţia 6 Poliţie, apoi a fost îndrumat să le arate poliţiştilor unde a aruncat cuţitul. Acesta nu a vrut să vorbească deloc cu poliţiştii.

Fata locuia în chirie, în apartamentul unei rude plecate în Italia, iar domiciliul îl are în satul Borosoaia, din Plugari. Ea învaţă la Universitatea de Medicină, iar de prietenul său se despărţise de curând.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului „Sf. Spiridon“, tânăra a intrat în sala de operaţie imediat după ce a fost preluată de medici. Pacienta prezenta 14 plăgi înjunghiate în gât, torace şi abdoment, care îi puneau viaţa în pericol. Tânăra a ieşit din intervenţia chirurgicală ieri după-amiază, însă se află în continuare în stare deosebit de gravă, fiind internată în ATI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA