AcasăNews AlertDIN NOU, ÎN ATENȚIA LUMII ÎNTREGI - Baia Mare găzduiește finalele Ligii...

DIN NOU, ÎN ATENȚIA LUMII ÎNTREGI – Baia Mare găzduiește finalele Ligii Europene de Handbal Feminin

DISTRIBUIȚI

Prima ediție a turneului final al EHF European League se va disputra în România, în organizarea CS MInaur Baia Mare. Decizia a fost anunțată joi de federația europeană (EHF). Final Four-ul va avea loc în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, în zilele de 8 și 9 mai, cu participarea echipelor Herning Ikast Handbold (Danemarca), Nantes Atlantique Handball (Franța), Siófok KC (Ungaria) și CS Minaur Baia Mare. Tragerea la sorți a semifinalelor va avea loc la Vierna, la ora 12.00. La masculin întrecerea va avea loc la Manheim.

Michael Wiederer, președintele EHF:Ne bucurăm că împreună cu Rhein Neckar Lowen și CS Minaur Baia Mare, două gazde cu experiență, vom putea oferi o excelentă platformă pentru organizarea finalelor EHFși pentru promovarea Ligii Europene EHF din chiar sezonul inaugural. După un an cu foarte multe probleme, cluburile participante și jucătorii vor primi un moment culminant în Final 4, momente pe care le merită din plin.

David Szlezak, director de marketing al EHF:România a fost un punct forte pentru handbalul feminin în ultimii ani. Din perspectiva sponsorilor și e pieței TV, CS Minaur Baia Mare este o alegere excelentă ca și gazdă, pentru a ridica EHF European League.

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare:Baia Mare a fost, este și va fi un nume important în handbalul românesc, dar și în cel european. Din respect ș prețuire pentru legendele trecutului, dar și pentru iubitorii de sport, dar mai ales pentru generațiile care vin după noi și care merită să se bucure de prestigiul pe care ni-l aduce handbalul. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, partida se va disputa fără prezența fanilor. Tuturor ne este dor să strigăm din tot sufletul HAI, BAIA MARE! Sper să ne putem revedea curând pentru a le sprijini pe fetele noastre așa cum numai noi, băimărenii știm, între timp vă invit să le susținem de acasă„.

Ambele evenimente vor fi organizate în concordanță cu normele de igienă EHF, precum și cu reglementările sanitare dîn România și din Germania.

În prima semifinală vor juca echipele Siofok KC (Ungaria) cu Herning-Ikast Handbold (Danemarca , iar mai apoi, în semifinala a doua, Nantes Handball Atlantique (Franța) va primi replica echipei noastre, CS Minaur Baia Mare.

Nantes a terminat prima parte a întrecerii din Hexagon pe locul al treilea, după Brest și Metz (13 meciuri, 9 victorii și 4 înfrângeri). În acest moment, Nantes ocupă locul 6 în play-off, dar are și două meciuri mai puțin disputate.

Sursă info: Minaur.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA