spot_img
AcasăActualitate112DIN GREȘEALĂ – A dat foc la două cabane de vacanță în...

DIN GREȘEALĂ – A dat foc la două cabane de vacanță în timp ce încerca să ardă vegetația uscată

DISTRIBUIȚI

DIN GREȘEALĂ  Două cabane situate pe Dealul Jelnei din județul Bistrița-Năsăud au fost făcute scrum, după ce un incendiu de vegetație a fost scăpat de sub control și s-a extins. Bărbatul care a cauzat incendiul a făcut un atac de panică și a avut nevoie de ajutorul echipajului medical ajuns la fața locului.

Incendiul s-a produs ieri, 1 aprilie, pe Dealul Jelnei. Se pare că un bărbat care luase în arendă un teren încercase să îl curețe cu ajutorul focului. Din cauza faptului că bătea vântul, flăcările s-au extins rapid și la vecinii săi, care ridicaseră în apropiere două cabane cu etaj, unde-și petreceau timpul liber.

În prima fază a ars o cabană, flăcările extinzându-se în scurt timp și la cea de-a doua. Întrucât cele două cabane se aflau pe un deal, accesul pompierilor a fost mai dificil. La fața locului au intervenit două autospeciale cu apă și spumă ISU și o autospecială aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița, scrie Bistrițeanul.ro.

În nici jumătate de oră, cele două cabane și o anexă care se afla în spate s-au făcut scrum. Proprietarii nu s-au aflat în zonă, ajungând acolo abia când și cea de-a doua cabană a fost cuprinsă de flăcări. Din păcate, nu s-a mai putut salva nimic.

Potrivit proprietarilor, o femeie și nepotul său, cabanele aveau un etaj și erau mobilate. Aceștia nu aveau asigurare pe cele două imobile. Se pare că iau în calcul să-l acționeze în judecată pe vecinul lor care a provocat incendiul.

Bărbatul care a provocat incendiul a suferit un atac de panică atunci când a realizat că și-a lăsat vecinii fără casele de vacanță. Acesta a avut nevoie de ajutorul echipajului medical al Serviciului Județean de Urgență ajuns la fața locului, conform Bistrițeanul.ro.

Bărbatul spune că nu a avut intenția să-și lase vecinii fără casele de vacanță, însă la scurt timp după ce a incendiat vegetația nu a mai putut controla flăcările, care s-au extins cu repeziciune.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA