Acasăsinucidere maramuresDIN GREŞEALĂ - Cinci poliţişti din Ucraina, ucişi din greşeală de colegii...

DIN GREŞEALĂ – Cinci poliţişti din Ucraina, ucişi din greşeală de colegii lor

spot_img

DISTRIBUIȚI

DIN GREŞEALĂ Cinci poliţişti ucraineni au fost ucişi din greşeală de propriii colegi care au crezut că au de-a face cu nişte hoţi din locuinţe, a anunţat duminică un consilier al Ministerului de Interne ucrainean, informează AFP.


DIN GREŞEALĂ „Noaptea trecută, a avut loc o tragedie devastatoare, care a provocat moartea a cinci poliţişti”, a scris pe Facebook Anton Gheraşcenko, deputat şi consilier în minister. Incidentul s-a produs într-o localitate situată la 30 de kilometri est de Kiev.

Membri ai forţelor speciale de poliţie se pregăteau să reţină „o bandă periculoasă de hoţi din locuinţe” când s-a declanşat o alarmă antiefracţie într-o casă din apropiere, iar Garda Naţională a trimis poliţişti la faţa locului.

Odată ajunşi acolo, crezând că au de-a face cu hoţii, poliţiştii au arestat doi membri ai forţelor speciale care supravegheau zona îmbrăcaţi în civil.

Ceilalţi membri ai forţelor speciale au crezut la rândul lor că poliţiştii sunt de fapt răufăcători care le-au capturat colegii şi au deschis focul asupra poliţiştilor.

„Doi ofiţeri ai Gărzii Naţionale, doi poliţişti în civil şi un membru al forţelor speciale au fost ucişi”, a declarat Gheraşcenko. Adevăraţii hoţi au fugit, dar au fost arestaţi pe când încercau să ajungă la Kiev.

„Trebuie să anchetăm cauzele acestei dureroase tragedii, iar vinovaţii trebuie pedepsiţi”, a cerut preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, într-un mesaj postat pe Twitter.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA