AcasăAdministrațieDIN FONDURI EUROPENE – Blocurile sociale Horea 46A și Luminișului 13A, reabilitate...

DIN FONDURI EUROPENE – Blocurile sociale Horea 46A și Luminișului 13A, reabilitate cu 8 milioane de lei

DISTRIBUIȚI

Blocurile de locuințe sociale Horea 46A și Luminișului 13A intră în reabilitare. La ultima ședință de îndată a Consiliului Local aleșii au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții. Cele două proiecte au fost depuse spre finanțare, investiția urmând a fi susținută prin intermediul Programului Operațional Regional.

Valoarea totală a celor două este de aproximativ opt milioane de lei, suma fiind acoperită prin fonduri europene. Potrivit proiectului, cele două lucrări urmează a fi finalizate în termen de 16 luni.

Despre acest proiect, primarul Cătălin Cherecheș a scris pe contul său de Facebook.

În cadrul proiectului vor fi efectuate lucrări de izolare termică a fațadelor, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire și al sistemului de furnizare a apei calde de consum, lucrări de reabilitare și modernizare a instalației de iluminat în clădiri precum și alte lucrări conexe cum ar fi: repararea elementelor de construcție ale fațadei care prezintă pericol de desprindere, repararea acoperișului, refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenție dar și lucrări pentru realizarea unor facilități pentru persoanele cu dizabilități”, a scris Primarul.

Odată ce blocurile vor fi reabilitate acestea vor fi ocupate de către băimărenii care merită, oameni serioși și civilizați, arată Cătălin Cherecheș.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA