spot_img
Acasăsinucidere maramuresDin Firiza, purtător de Torță Olimpică. Băimăreanul Adi Hădean, unul dintre cei...

Din Firiza, purtător de Torță Olimpică. Băimăreanul Adi Hădean, unul dintre cei cinci români care vor purta torța la JO de la Londra

DISTRIBUIȚI

Bloggerul culinar Adi Hădean se numără printre cei cinci români aleşi să poarte torţa olimpică, în 2012, la Londra. Purtătorii torţei olimpice au fost aleşi ca o recunoaştere a aportului lor în cadrul comunităţilor din care fac parte.
Purtătorii români ai Torţei Olimpice selectaţi de Samsung în cadrul campaniei de nominalizare „Pasiuni care schimbă vieţi”, pe site-ul oficial al campaniei (www.eroilocali.ro), sunt Bogdan Cismariu, Adrian Hădean, Marius Radu, Cristina Bogdan şi Cătălin Stelian. Pasiunile celor cinci nominalizaţi au inspirat oamenii prin contribuţia importantă pe care au avut-o în cadrul comunităţilor locale.
Adi Hădean coordonează un program de nutriţie pentru copiii de grădiniţă, iar prin intermediul pasiunii sale pentru arta culinară a reuşit să îmbunătăţească comportamentul alimentar al celor mici, într-un spaţiu dominat de fast food şi alimente artificiale. „Sunt mândru că am fost desemnat pentru această misiune. Nu mă aşteptam. Ştiam că am fost nominalizat, dar abia duminică am aflat că sunt unul dintre cei cinci români care vor purta torţa olimpică“, a declarat Adi Hădean.

Călătoria de 70 de zile pentru Cursa de Purtare a Torţei Olimpice din Londra 2012 va începe în Marea Britanie sâmbătă, 19 mai, şi va parcurge mai multe zone culturale. Prin vizitarea a 1.000 de oraşe şi provincii de-a lungul rutei de 8.000 de mile, Torţa Olimpică are rolul de a marca startul oficial al Jocurilor Olimpice din Londra 2012 prin celebra sosire la Stadionul Olimpic din data de 27 iulie. (Sursa: adevarul.ro)

”Cum ar fi să fie asta prima postare în care public un comunicat de presă? N-am făcut-o până acum, o să o fac de data asta pentru că-i și despre mine. Pe scurt, Samsung a avut o campanie intitulată “Pasiuni care schimbă vieți”. Ana Cioltos, o doamnă sau domnișoară care-mi citește blogul a socotit că aș merita să fiu nominalizat acolo, pe eroilocali.ro. Am fost supus votului publicului, alături de alți 20 de români. După vot am rămas cinci. Au trecut lunile și a venit primăvara, respectiv ziua asta cu vestea bună: Hădean, pleci la Londra, să porți torța olimpică. 300 de metri. Probabil cea mai importantă alergare din viața mea (aici nu intră cele din categoria “run for your life”) după alergatul cu nevasta-n brațe spre maternitate (sau așa ceva). Iar acum comunicatul și o căruță de mulțumiri celor care au dat vestea mai departe, amicilor din presă care m-au căutat azi și prietenilor/neamurilor care m-au sunat să mă felicite. Vă mulțumesc și vouă pentru că sunteți atât de mulți și faini în jurul meu”. (adihadean.ro)

 

Adrian Hădean s-a născut în Septembrie 1977 în Pâncota, Arad. A copilărit în Baia Mare, Maramureș, unde a început să lucreze în media (radio) la vârsta de 17 ani. A continuat să realizeze emisiuni de radio și de televiziune, să scrie pentru mai multe publicații, timp de aproape 13 ani. A produs propriile emisiuni de televiziune ce au fost difuzate de Antena 1 și a colaborat cu televiziunea națională (postul TVR3) timp de un an, la realizarea unei serii de emisiuni culinare. A publicat prima carte cu rețete în 2003. La 19 ani a avut prima slujbă într-un restaurant iar la 24 de ani conducea propriul restaurant, afacere în care era partener. Din 2008, blogul său, www.adihadean.ro – rețete fără secrete – a devenit blog culinar. Din 2008 și până azi, blogul său a fost vizitat de peste 4 milioane de ori. Blogul conține peste 1000 de rețete testate de autor de-a lungul timpului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA