spot_img
AcasăActualitate112DIN CAUZA UNUI LOC DE PARCARE - Scandal cu bâte și răngi...

DIN CAUZA UNUI LOC DE PARCARE – Scandal cu bâte și răngi în centrul oraşului Bistriţa (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

DIN CAUZA UNUI LOC DE PARCARE  În miezul zilei de miercuri pe strada Gheorghe Șincai din centrul istoric al oraşului Bistritţa a avut loc o bătaie demnă de filmele de acțiune.

Totul ar fi pornit de la un loc de parcare, ocupat de șoferul unei firme de curierat, scrie Bistriţeanul.

Șoferul unei autoutilitare a blocat accesul într-un gang unui taximetrist. Acesta a venit acasă să mănânce și s-a trezit că nu poate să bage mașina în curte, accesul fiind blocat de șoferul de la firma de curierat.

Taximetristul l-ar fi întrebat pe celălalt șofer dacă stă mult, iar acesta i-ar fi răspuns: „stau cât vreau”, lucru care l-ar fi înfuriat peste măsură pe taximetrist. Acesta a intrat în casă unde a lăsat un copil mic care îl însoțea și a ieșit cu o bâtă în stradă, să-și facă dreptate.

Șoferul de la firma de curierat s-a „înarmat” cu o cheie de schimbat roți, iar cei doi au început să se alerge în plină stradă. La un moment dat, șoferul firmei de curierat i-a dat taximetristului în cap cu cheia de schimbat roți și a fugit.

Dorind să se răzbune, taximetristul a luat cheia de schimbat roți cu care a fost lovit în cap și a împlântat-o în parbrizul autoutilitarei conduse de rival.

În scurt timp, la fața locului au intervenit mai mulți polițiști de la Ordine Publică.

Zona s-a umplut de locatari ai străzii, care au intrat în horă și au început să se îmbrâncească cu oamenii legii.

„În municipiul Bistrița, între doi bărbați de 23 de ani din Livezile și 49 de ani din Bistrița, pe fondul unor neînțelegeri, a izbucnit o altercație, în urma căreia bărbatul de 49 de ani a fost rănit ușor.

Acesta a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat. S-a întocmit dosar penal, in rem, pentru lovire sau alte violențe”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursa info, foto şi video

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA