AcasăEvenimentDIN CAUZA PANDEMIEI - Evenimentul EXPOAPA 2020 a fost reprogramat

DIN CAUZA PANDEMIEI – Evenimentul EXPOAPA 2020 a fost reprogramat

DISTRIBUIȚI

În perioada 25 – 27 mai 2020, la Palatul Parlamentului din Bucureşti era programat a se desfășura Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est cel mai important eveniment anual din sectorul apei. EXPOAPA 2020, aflată la ediţia cu numărul 22, a fost reprogramată din cauza pandemiei de coronavirus, pentru perioada 14 – 16 septembrie 2020, conform datelor afișate pe site-ul www.araexpoapa.ro.

EXPOAPA este un eveniment de referință, organizat de Asociația Română a Apei (ARA), care reușește să adune reprezentanți ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și de canalizare, autorităților centrale și locale, institutelor de învățământ superior și de cercetare, organizațiilor internaționale de profil, celor mai mari producători de tehnologii și echipamente de profil.

În cadrul acestui eveniment, sunt programate o serie de acțiuni importante cum ar fi:

Conferința Tehnico-Științifică – Internațională – Managementul stațiilor de epurare în comunitățile mici și mijlocii. Aceasta oferă participanților posibilitatea de a prezenta și discuta cele mai recente dezvoltări, strategii, tehnici și bune practici internaționale atât în stabilirea politicilor la nivel regional, cât și în alegerea soluțiilor eficiente din punct de vedere tehnic și al costurilor. Conferința este organizată ca urmare a nevoii de îmbunătățire a managementului apelor uzate. Câteva provocări majore specifice regiunii noastre sunt determinate de tipul de dezvoltare rurală, de gradul de dezvoltare a comunităților, de limitarea resurselor financiare disponibile și nu în ultimul rând de clima specifică zonei.
Seminarul ”Finanţarea Infrastructurii de Apă prin Fonduri Europene în Perioada de Programare 2014 – 2020” – în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene (M.F.E.);
Workshop Economic Internațional – cu suportul Grupului de Specialiști pentru Economie și Statistică al Asociației Internaționale a Apei (IWA) și al Comisiei Economice și de Statistică a Asociației Române a Apei (ARA) în parteneriat cu Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C); Concurs: „Instalare Branșament sub presiune” Expoziția specializată EXPOAPA – ediția cu numărul 22;

Societatea VITAL S.A., în calitate de membru al Comitetului Teritorial Transilvania, are ca sarcină amenajarea unui stand expozițional propriu, în cadrul celui rezervat Comitetului.

ARA este o asociație patronală și profesională din care fac parte operatori ai serviciilor de apă și de canalizare din țară. Aceasta promovează, apară și susține interesele profesionale ale membrilor săi.

Comunicat de presă SC VITAL SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA