AcasăActualitate112DIN CAUZA MONOPOLULUI... PE LĂUTARI – Bătaie ca în filme la un...

DIN CAUZA MONOPOLULUI… PE LĂUTARI – Bătaie ca în filme la un botez în Baia Mare între mai multe persoane de etnie romă, din cauza unor motive puerile

DISTRIBUIȚI

DIN CAUZA MONOPOLULUI… PE LĂUTARI   Intervenție în forță azi noapte a polițiștilor, jandarmilor și echipajelor medicale la un restaurant din municipiul Baia Mare. Asta după ce mai mulți participanți la un botez, cetățeni de etnie romă, s-au bătut mai ceva ca-n filme. Victimele au primit îngrijiri medicale, însă au refuzat să fie duse la spital. În schimb au ajuns la poliție pentru declarații. Când au aflat polițiștii motivul de la ce s-au bătut petrecăreții, aceștia au început să își facă cruce!

Totul părea că merge bine la un botez ce a avut loc într-un restaurant de pe bulevardul Independentei din Baia Mare. Asta până când unul dintre participanții la botez, a pus pur și simplu stăpânire pe lăutari. Acesta, conform unor martori, a început să arunce cu bani la lăutari, peste o sută de milioane de lei vechi, iar dedicațiile au curs gârlă. Nu pentru ceilalți petrecăreți, ci doar pentru sine, scrie Vasile Dale.

Cu nimeni nu a mai putut face dedicații, nici măcar pe bani, ceilalți participanți la botez și-au ieșit din minți. În scurt timp, scandalul a izbucnit iar oamenii au început să se bată între ei. S-au format rapid două tabere: una care îl apăra pe cel care a acaparat lăutarii iar cealaltă ce era de partea nemulțumiților.

În scurt timp zona a fost luată cu asalt de polițiști, jandarmi și echipaje medicale. Mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul Poliției Municipiului Baia Mare. Bineînțeles, aproape toată lumea a ajuns în fața Poliției pentru a vedea ce vor păți cei implicați.

Martori de la fața locului povestit că în fața Poliției Municipiului Baia Mare a ajuns inclusiv un purceluș la proțap, pe care petrecăreții nu apucaseră să îl deguște. Polițiștii au deschis o anchetă pentru provocare de scandal, loviri și alte violențe, urmând a lua măsuri legale împotriva celor vinovați.

Știre în curs de actualizare.

Sursă info și foto: Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA