AcasămodeleDIN CAUZA IMPOZITELOR - Stomatologii fug din Satu Mare 

DIN CAUZA IMPOZITELOR – Stomatologii fug din Satu Mare 

spot_img

DISTRIBUIȚI

DIN CAUZA IMPOZITELOR Mai mulţi medici stomatologi au plecat în ultima perioadă din municipiul Satu Mare, fiind nemulţumiţi de nivelul ridicat de impozitare a cabinetelor, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare, dr. Cosmin Raţiu, notează agerpres.ro.

DIN CAUZA IMPOZITELOR El a spus că în momentul de faţă cota de impozitare pentru clădirile nerezidenţiale este de 1,5% şi chiar dacă din 1 ianuarie 2017 ea va fi diminuată la 0,7%, ”tot este prea mare”.

„Avem colegi care şi-au vândut afacerea şi au plecat. Unii dintre ei s-au dus în Franţa, alţii în Ungaria sau în alte oraşe din ţară.

Mai avem colegi care nu pot suporta aceste cheltuieli şi sunt pe picior de plecare.

Doar în ultima lună au plecat din Satu Mare trei colegi, este adevărat că au venit şi alţii noi, dar din păcate pleacă oameni oameni cu experienţă şi vin alţii care abia au terminat facultatea, fără experienţă”, a declarat Cosmin Raţiu.

Potrivit acestuia, dacă în 2015 pentru un cabinet medical se plătea un impozit de 350 de lei, în 2016 el a fost majorat la aproape 4.000 de lei, odată cu modificarea cotelor.

citește și ADVERTORIAL – Cum să scap de ochelari?… Prin chirurgia refractivă laser

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a propus pentru anul 2017 reducerea respectivei cote la 0,7%.

sursa

foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA