spot_img
AcasăActualitate112DIN CAUZA GERULUI – Temperaturile foarte scăzute din iarna aceasta au dus...

DIN CAUZA GERULUI – Temperaturile foarte scăzute din iarna aceasta au dus la decesul a șapte bistrițeni

DISTRIBUIȚI

DIN CAUZA GERULUI  Temperaturile scăzute din iarna aceasta au dus la decesul a șapte bistrițeni, ultimul fiind înregistrat în urmă cu două zile. Până acum din cauza frigului și-au pierdut viața trei femei și patru bărbați.

Temperaturile scăzute din iarna aceasta au dus la decesul a șapte bistrițeni, cu vârste cuprinse între 48 și 84 de ani. Este vorba despre trei femei și patru bărbați decedați, conform necropsiilor efectuate de Serviciul de Medicină Legală, din cauza șocului hipotermic.

Primele două cazuri au fost înregistrate în luna noiembrie, când a fost raportat decesul unei femei de 59 de ani din comuna Braniștea, urmată de decesul unui bărbat de 84 de ani din comuna Măgura Ilvei, relatează Bistrițeanul.ro.

Alte trei cazuri au fost raportate în 23 decembrie –  o femeie de 71 de ani din Mureșenii Bârgăului, un bărbat de 60 de ani din comuna Șanț și un altul de 59 de ani din orașul Beclean.

Anul acesta, un alt bărbat de 68 de ani din Bistrița a fost găsit decedat din cauza frigului din luna ianuarie în timp ce se afla în localitatea Mureșenii Bârgăului, ultimul deces din cauza frigului fiind înregistrat în urmă cu două zile când o femeie de 48 de ani din localitatea Simionești și-a pierdut viața din cauza frigului. Anul acesta Bistrița-Năsăud s-a confruntat cu una dintre cele mai friguroase ierni din ultimii ani, temperaturile coborând până la – 25 de grade Celsius.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA