Acasă Actualitate 112 DIN CAUZA GELOZIEI - Româncă de 40 de ani, îngrijitoare în Italia,...

DIN CAUZA GELOZIEI – Româncă de 40 de ani, îngrijitoare în Italia, înjunghiată de partenerul de viaţă

DISTRIBUIȚI

DIN CAUZA GELOZIEI S-a întâmplat la Pescara, Italia. O îngrijitoare româncă de 40 de ani a reușit să fugă, deși avea un cuțit de bucătărie înfipt în spate, de partenerul de viață care voia să o ucidă.

Acum este internată la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru rănile suferite în dreptul unui umăr.

Bărbatul, un conațional de 58 de ani, Constantin Chiriță, fără domiciliu stabil și fără antecedente penale, a fost închis în penitenciarul din San Donato cu acuzația de tentativă de omor, conform Gazeta Românească.

Arestarea a fost efectuată de carabinierii din Pescara. La baza agresiunii violente este foarte probabil să fie chestiuni legate de gelozie.

Pe 1 mai, în jurul orei 22.30, bărbatul de 58 de ani s-a prezentat în locuința unde lucrează victima, îngrijind o bătrână cu probleme grave de sănătate, și unde și trăiește. Bărbatul era furios.

Deja de la parter a început să o insulte în mod grav. Odată intrat în casă, a continuat cu jignirile. A îmbrâncit-o și apoi a scos din buzunar un cuțit pentru pâine și s-a năpustit asupra ei.

Femeia a încercat să se apere, suferind leziuni la mâna dreaptă. În culmea altercației, a reușit să scape din mâinile agresorului și să fugă. El a urmărit-o și a înjunghiat-o de două ori, lăsându-i cuțitul înfipt în spate.

Rănită, femeia a ieșit în stradă și s-a îndreptat către locuința unui nepot al bătrânei, care locuiește în apropiere, care imediat a chemat ambulanța și carabinierii.

La sosirea militarilor, bărbatul era în grădina casei de pe via Canova în stare confuzională.

Victima a fost transportată cu o ambulanță de la 118 la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru extragerea cuțitului. În prezent este internată în secția de Chirurgie cu un prognostic de vindecare de 21 de zile.

Potrivit medicilor, a supraviețuit doar pentru că vârful cuțitului de pâine cu care a fost rănită era rotunjit. Altfel nu ar fi supraviețuit.

sursa INFO şi FOTO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

BAIA MARE: CLIPUL ZILEI – Șoferiță de dubă cu volan pe dreapta și numere de SM, la plimbare pe contrasens

Imagini surprinzătoare filmate în trafic azi, în zona Buclă din municipiul Baia Mare. O șoferiță ce conducea o autoutilitară cu volan pe dreapta și...

PNL își începe mandatul 2020 – 2024 la Consiliul Județean Maramureș printr-o ședință ilegală

Peneliștii maramureșeni se dovedesc a fi ”vrednici” urmași ai lui Mircea Man&co, pentru că prima ședință a noului Consiliu Județean Maramureș din mandatul 2020...

GALELE UFT 9 – Băimăreanul Rogoz Ionuț va lupta pentru centura de CAMPION, cu cei mai buni luptători din țară

Luptătorul de MMA și antrenorul băimărean Rogoz Ionuț și-a anunțat oficial participarea la următoarea ediție a celei mai urmărite gale de MMA din țară....

LACRIMI ȘI DURERE – Violonistul băimărean Fabian Ghișe a fost condus pe ultimul drum. Doliu în Ansamblul Folcloric Național Transilvania

Violonistul băimărean Fabian Ghișe, decedat zilele trecute în apartamentul în care locuia, a fost condus ieri pe ultimul drum de către familie, prieteni și...

EPISCOPIA A FĂCUT ANUNȚUL – Cum se va desfășura Luminația în cimitirele din Maramureș

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a annunțat, printr-un comunicat de presă, cum se va desfășura Luminația din acest an. Mai exact, Episcopia...