Acasă Actualitate DIN CAUZA CONDIȚIILOR METEO NEFAVORABILE – Mai puțini turiști în Maramureș de...

DIN CAUZA CONDIȚIILOR METEO NEFAVORABILE – Mai puțini turiști în Maramureș de Paște 2018

DISTRIBUIȚI

DIN CAUZA CONDIȚIILOR METEO NEFAVORABILE  Vremea răcoroasă din ultimele săptămâni a fost un obstacol pentru turiştii români în a alege Maramureşul ca destinaţie pentru minivacanţa de Paşti, deşi pensiunile rurale au oferit preţuri de cazare atractive, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei Naţionale de Turism Rural Ecologic şi Cultural din România – ANTREC, filiala Maramureş, Livia Sima.

Până în acest moment, gradul de ocupare este de 65%, mult, mult mai puţin în comparaţie cu anul trecut, când pensiunile rurale erau ocupate în proporţie de 100%. Cred că un impediment a fost vremea rece, timp îndelungat, dar şi sărbătoarea Paştelui, care anul acesta a picat la începutul lunii aprilie.

Oferta pentru sărbători a fost lansată în urmă cu aproape două luni, însă turiştii au aşteptat mai multe săptămâni până să decidă rezervarea unui pachet de sărbători. E pentru prima dată după mulţi ani de zile când în Maramureş vom avea, probabil, mai puţini turişti de sărbători”, a spus Livia Sima.

Potrivit acesteia, preţurile de cazare pentru pachetele turistice oscilează între 150 şi 250 de lei pentru ziua de cazare.

Sursă info: Agerpres.ro

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/program-de-paste-programul-supermarketurilor-din-baia-mare-si-restul-tarii-in-vinerea-mare-si-de-paste/

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA