AcasăActualitate112DIN CAUZA ALCOOLULUI – O femeie din Vaslui și-a ucis concubinul cu...

DIN CAUZA ALCOOLULUI – O femeie din Vaslui și-a ucis concubinul cu o sapă

DISTRIBUIȚI

DIN CAUZA ALCOOLULUI  O femeie din Vaslui și-a ucis concubinul cu sapa, în vie. Sânica Negrea, o femeie în vârstă de 54 de ani din satul Pârvești, comuna Costești, județul Vaslui acuzată că, într-un acces de furie și sub influenta băuturilor alcoolice, și-a ucis concubinul, pe Gheorghe Balica, de 48 de ani, cu mai multe lovituri aplicate cu o sapă.

Joi, 6 iulie, cei doi au plecat împreună să lucreze la o vie, iar în timp ce săpau pământul, au băut amândoi mai multe pahare cu alcool și, după ce s-au amețit bine, cei doi s-au luat la ceartă și apoi, inevitabil, bătaie.

Pentru a se apăra și ca să scape de furia bărbatului, Sânica a transformat unealta agricolă într-o armă albă. Medicii legiști au numărat pe trupul bărbatului mai bine de 15 lovituri, majoritatea aplicate în zona capului, potrivit vremeanoua.ro. Corpul neînsuflețit al victimei a fost descoperit, trei zile mai târziu, de către câțiva săteni veniți în zonă să mănânce agude.

Cei doi erau cunoscuți de tot satul ca împătimiți ai alcoolului și erau împreună de câțiva ani. Sânica a mai fost căsătorită de câteva ori, la fel și Gheorghe Balica. El avea și un copil, dintr-o căsătorie anterioară”, povestesc localnicii din Costești.

La audieri, femeia acuzată e crimă și-a recunoscut fapta și a povestit că între ea și concubinul ei exista o stare conflictuală mai veche și ambii erau consumatori de alcool.

Sânica Negrea a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore si, după ce a recunoscut comiterea faptei, a fost adusă în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA