spot_img
AcasăActualitateDIN CATEGORIA: "GREU DE UCIS" - După plimbări în miez de noapte...

DIN CATEGORIA: „GREU DE UCIS” – După plimbări în miez de noapte pe bulevarde, cu scaunul de birou, acum băimărenii lansează o nouă modă: scaun în lesă

DISTRIBUIȚI

În urmă cu câteva zile, doi tineri băimăreni au fost filmați în timp ce se distrau într-un mod inedit pe mijlocul bulevardului Independenței, în miez de noapte. Unul dintre ei, aflat pe un scaun de birou, a fost tractat de către șoferul unui Audi, pe stradă.

Polițiștii i-au căutat și găsit într-un final pe cei doi tineri care s-au ales cu sancțiuni pentru nerespectarea legii. Iată că, la doar câteva zile distanță, scaunele de birou ajung din nou în atenția publicului printr-o nouă “modă” lansată de băimăreni: la plimbare cu scaunul de birou… în lesă.

În imaginea de mai sus surprinsă de un cetățean se observă cum un bărbat trece strada pe trecerea pentru pietoni trăgând după el, cu un fir, un scaun de birou.

Postarea a stârnit amuzamentul internauților, care au venit cu fel și fel de comentarii: „Ce viață de câine are scaunul ăsta”; „ăsta caută Audi să se plimbe”

ActualMM

Foto: Călin Alexandru/ Info TRAFIC Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA