AcasăLifestyleMondenDIN 11 IANUARIE - Site-ul Port.ro s-a închis oficial

DIN 11 IANUARIE – Site-ul Port.ro s-a închis oficial

DISTRIBUIȚI

DIN 11 IANUARIE Site-ul Port.ro, un ghid dedicat în special programelor TV, aflat de 20 de ani pe piața din România,  s-a închis începând din 11 ianuarie, scrie Pagini de media

DIN 11 IANUARIE “Dragi utilizatori, dorim să vă anunțăm că începând cu Ianuarie 2017, site-ul www.port.ro nu va mai fi activ și se va închide! Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături în toată această perioadă și vă dorim un an 2017 cât mai bun!”.

Anunțul se afișează în deschiderea port.ro, unul din cele mai vechi site-uri de pe piața românească. De săptămâna viitoare, site-ul de recomandări se închide, după 20 de ani pe piața din România.

Compania care deține port.ro – Port Data – a decis să renunțe la toate site-urile de pe piețele unde au birouri, mai puțin cel din Hungaria.

România, Serbia, Croația și Cehia își închid, de asemenea, site-urile de recomandări. Se închid port.ro, port.rs, port.sk, port.cz, port.hr.

Motivul: site-urile nu sunt rentabile din punct de vedere economic. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, renunțarea la site a însemnat și o restructurare a angajaților. Cea mai mare parte dintre ei au fost păstrați pentru activitatea de furnizare de date.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA