spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICDIICOT - Horatiu Rus, medic intr-un spital, a intretinut raporturi sexuale cu...

DIICOT – Horatiu Rus, medic intr-un spital, a intretinut raporturi sexuale cu doi baieti minori internati la tratament

DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov au procedat la destructurarea unui grup infracţional, specializat în săvârşirea  infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, viol şi act sexual cu un minor, infracţiuni prev. de art.8 din Legea 39/2003 coroborat cu art.323 Cod penal, art.12 alin.1 şi 2 lit. a şi art.13 alin.1, 2 şi 3 teza a II-a din Legea nr.678/2001, art.197 alin.1, 2 lit. b Cod penal şi art.198 alin.2 teza a II-a Cod penal.

În fapt, se reţine că, liderul grupării, învinuitul Dodo Ferenc, 41 de ani, deţine un club privat, situat în municipiul Braşov, în incinta căruia clienţii întreţin raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.

Din cercetări  a rezultat că  membrii grupării, Măciucă Daniel-Sebastian, 31 de ani, Lazarovici Valentin, 40 de ani şi Borşan Florentin-Ovidiu, 32 de ani, au recrutat şi cazat un număr de 14 victime de sex masculin, majore şi minore, pe care, prin ameninţare, violenţă sau alte forme de constrângere fizică sau morală, le-au obligat la practicarea prostituţiei, obţinând în acest mod sume substanţiale de bani.

În sarcina învinuitului Rus Horaţiu, 43 de ani, se reţine ca, profitand de calitatea sa de medic in cadrul  unui spital din municipiul Brasov, a  întreţinut, prin constrângere morală, raporturi sexuale cu două victime de sex masculin, minore, aflate sub tratament medical.

Procurorii  D.I.I.C.O.T. efectuează 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Braşov, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Braşov urmând a fi conduse pentru audieri un număr de 11 persoane, faţă de care vor fi dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor. Cercetările în cauză au fost efectuate cu sprijinul  ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul  BCCO Braşov, IPJ Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale. Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către DOS Braşov.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA