Acasăsinucidere maramuresDIETĂ DE VEDETĂ - Marina Voica, în formă maximă chiar şi la...

DIETĂ DE VEDETĂ – Marina Voica, în formă maximă chiar şi la 79 de ani

DISTRIBUIȚI

Născută în Rusia, în Ivanovo, şi stabilită în România din 1960, Marina Voica s-a numărat printre cele mai frumoase şi talentate soliste ale ”Epocii de Aur”. Anul acesta, cântăreaţa împlineşte 80 de ani, dar are o energie de adolescentă: merge în turnee, face sport, găteşte şi se ocupă de grădina ei din Breaza.

Marina Voica şi-a eclipsat colegele de breaslă cu trăsăturile ei de păpuşă şi, chiar şi acum, la 79 de ani, se dichiseşte. N-a renunţat nici la tocurile înalte, de 10 centimetri: ”La 50 de ani, cine nu mă cunoştea îmi spunea domnişoară. De un an îmi fac mâncare singură, pentru că a murit doamna care-mi gătea. Sunt o pofticioasă, îmi plac mâncărurile cu specific rusesc, colţunaşii cu carne, clătitele cu smântână, dar nu mă îngraş. 53 de kilograme am avut mai tot timpul, niciodată nu mi-am făcut griji în privinţa greutăţii. Culmea, acum am slăbit şi am 45 de kilograme. Orice pun pe mine îmi stă bine, îmi pun pantaloni strâmţi şi-mi stau trăsnet”, ne-a spus artista, mândră de corpul ei. Marina Voica ne-a dezvăluit şi secretul taliei de viespe: „Picioarele s-au subţiat, parcă aş fi o balerină. Fac gimnastică, întind picioarele, mă plimb, nu alerg că nu mă pregătesc pentru olimpiadă, stau pe tocuri înalte fără nici o problemă. Pot sta chiar şi mai mult de o oră pentru că sunt antrenată”.

Recunoaşte însă că şi-ar fi dorit o operaţie estetică: „Dacă aş mai avea 20 de ani, mi-aş face ceva la faţă. Am vrut, la un moment dat, să-mi fac o operaţie, dar intervenţia presupune anestezie, iar eu nu mai am vârsta necesară pentru aşa ceva. Am avut toată viaţa cei mai frumoşi sâni, mari, împliniţi. Niciodată n-am purtat sutien cu bureţi, ca să nu-mi turtesc sânii. La vârsta mea am dinţii mei, iar părul nu l-am vopsit niciodată, şi nu am albit prea rău”.

Cu toate acestea, Marina Voica are un complex încă din tinereţe de care nu a scăpat nici acum. ”Am fost prea micuţă, iar de câţiva ani am mai scăzut în înălţime. Par pitică. Acum pun condiţii, la evenimente, să nu stau lângă cineva foarte înalt”, ne-a mai dezvăluit interpreta hit-ului ”Şi afară plouă, plouă”. Vedeta continuă să aibă o grămadă de contracte, multe dintre spectacole susţinându-le în discoteci, în faţa tinerilor petrecăreţi.

Marina Voica a iubit și a fost iubită cu patimă. La numai 17 ani, s-a căsătorit cu un anume Marcel, student în Rusia, pe care însă artista avea să-l părăsească pentru marea ei dragoste, doctorul Viorel Teodorescu. Marina și Viorel și-au unit destinele și, în 1980, au decis să se stabilească definitiv în Germania, planurile fiindu-le însă zădărnicite de un diagnostic crunt. Cel de-al doilea soț al artistei a încetat din viață, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticat cu cancer. Rămasă singură pe lume, artista a vrut să-și ia zilele: ”Mama lui Viorel s-a prins că am gânduri negre și m-a zgâlțâit serios. ”«Te blestem dacă te sinucizi și te bag la groapa comună, nici de înmormântare nu vei avea parte». Și m-am trezit la viață”, ne-a mai povestit ea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA