AcasăAdministrațieDEZVOLTARE TURISTICĂ – Primăria Baia Mare demarează achiziția Stațiunii Izvoare și a...

DEZVOLTARE TURISTICĂ – Primăria Baia Mare demarează achiziția Stațiunii Izvoare și a cabanei de la Lacul Bodi

DISTRIBUIȚI

DEZVOLTARE TURISTICĂ   În cadrul ședinței de Consiliu Local ce a avut loc astăzi, 29 iunie, Primarul Cătălin Cherecheș a propus aleșilor locali băimăreni două proiecte de hotărâre cu privire la dezvoltarea sectorului turismului în cadrul administrației locale.

Consilierii locali au au susținut inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, astfel că, în urma votului exprimat, Cabana de la Lacul Bodi dar și obiectivele turistice din Stațiunea Izvoare urmează să fie achiziționate de către municipalitate. Astfel, Baia Mare va deveni un operator turistic important.

Știm foarte bine că există două poziții importante – Lacul Bodi din Ferneziu și Stațiunea Izvoare. Astăzi, am propus Consiliului Local și s-a aprobat să demarăm procedura de achiziție a Stațiunii Izvoarele, cu cele trei hoteluri, respectiv zona de restaurant, terenul aferent și pârtia de schi, dar și cabana de la Lacul Bodi, unde, la fel, să amenajăm o zonă turistică.

În acest sens, vom crea o companie care se va ocupa de promovarea turismului în municipiul Baia Mare și zona adiacentă municipiului Baia Mare în cadrul căreia vom folosi fonduri europene, dar și parteneriatele cu asociații sau societăți comerciale care sunt interesate să investească alături de municipiul Baia Mare. Vom realiza și Ștrandul Municipal care în aproximativ două luni va fi pregătit de execuție, astfel încât Baia Mare să își recupereze simbolurile pe care le-a avut la nivel turistic”, a mai adăugat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA