AcasăEvenimentSportDEZVĂLUIRILE ANTRENORULUI - La Budapesta Paula Ungureanu a primit un litru de urină în...

DEZVĂLUIRILE ANTRENORULUI – La Budapesta Paula Ungureanu a primit un litru de urină în cap şi a fost făcută țigancă

DISTRIBUIȚI

DEZVĂLUIRILE ANTRENORULUI Antrenorul Per Johansson a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta: ”Paula a primit un litru de urină în cap. A fost făcută țigancă”.

CSM București s-a calificat în „Final Four-ul” Ligii Campionilor la handbal, după ce a reușit vineri o nou victorie în fața celor de la Ferencvaros, scor 27-26 pentru românce, chiar în infernul de la Budapesta. În tur, fusese tot o victorie a fetelor de la CSM București, scor 30-25, scrie Libertatea.

Per Johansson, antrenorul suedez al fetelor de la CSM București, a pus pe contul său de Facebook un mesaj în limba suedeză în care a făcut dezvăluiri cutremurătoare din infernul de la Budapesta.

„Isteria a fost totală. Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două derbyuri care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece.

În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău fel de xenofobie şi fascismul este acceptat în proporţie de peste 50 la sută.

A fost mai mult decât despre sport, despre Ferencvaros – CSM. A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5000 de nazişti ultras i-au strigat: «Du-te acasă animal, ţigan, orfan!»”, a scris Per Johansson pe Facebook.

sursa INFO

sursa FOTO facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA