AcasăNews AlertDEZVĂLUIRI ZGUDUITOARE - Oficiali ai Ambasadei SUA, implicați în alegerile din 2016....

DEZVĂLUIRI ZGUDUITOARE – Oficiali ai Ambasadei SUA, implicați în alegerile din 2016. I-ar fi cerut primarului Cherecheș să accepte viceprimar de la UDMR

DISTRIBUIȚI

DEZVĂLUIRI ZGUDUITOARE   Oficiali ai Ambasadei SUA s-ar fi implicat în alegerile din 2016, când au susţinut „interviuri” cu mai mulţi candidaţi din toată ţara. În cadrul unui asemenea interviu, secretarul politic al Ambasadei SUA în România i-ar fi cerut lui Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, să accepte un viceprimar de la UDMR, conform stiripesurse.ro.

Dezvăluirile au fost făcut chiar de Cătălin Cherecheş, în direct la Antena 3.  Acesta afirmă că secretarul politic al Ambasadei SUA l-a vizitat la Baia Mare înainte de alegeri. Oficialul american ar fi fost foarte bine informat despre şansele fiecărei formaţiuni politice şi i-ar fi spus lui Cherecheş că este la curent cu faptul că alianţa care îl susţine va controla Consiliul Local după alegeri.

„Tare aş vrea să acceptaţi un viceprimar UDMR”, ar fi spus oficialul american, potrivit relatărilor primarului.

Cătălin Cherecheş a mai afirmat că nu a fost singurul primar abordat în acest fel. „Ştiu că n-am fost singurul pentru că fusesem cu două săptămâni înainte la Ambasada SUA şi mi se spusese că urmează un asemenea demers în toată ţara”, a mai declarat Cherecheş.

Sursă info: Stiripesurse.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA