AcasăActualitate112DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ - Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu nu s-a sinucis

DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ – Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu nu s-a sinucis

spot_img

DISTRIBUIȚI

DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu nu s-a sinucis în Penitenciarul Botoșani.

Aceasta este convingerea mamei lui Ioan Beșa, tânărul care a omorât cu peste 40 de lovituri de cuțit un polițist în Gara Burdujeni din Suceava, în urmă cinci luni.

Femeia susține că fiul ei a fost ucis și cere procurorului să realizeze o anchetă echidistantă.

Melania Beșa, mama tânărului care l-a ucis pe polițistul Sorin Vezeteu, a vorbit despre ce a făcut fiul ei din momentul în care s-a întors din Spania până în ziua în care a comis crima în Gara Burdujeni din Suceava, notează Monitorul de Suceava.

„Spre sfârşitul lunii mai a venit acasă, la Mironu, m-am trezit cu el la poartă, la o bucată de noapte. S-a purtat foarte frumos cu mine, însă nu prea a vrut să-mi povestească multe.

Mi-a spus doar că în închisoare a fost umilit şi chinuit. După trei săptămâni, într-o seară, a primit un telefon şi a plecat fără să-mi spună nimic. L-am sunat de nenumărate ori. I-am trimis mesaje. Însă nu mi-a răspuns niciodată la nici unul.

Nu am mai ştiut nimic de el până în ziua de 20 iulie. Când a comis acea oribilă faptă. Pe care o regret enorm, atât pentru poliţist şi familia lui, cât şi pentru fiul meu”, a declarat Melania Beșa, mama lui Ioan Beșa.

Mama nu înțelege de ce fiul ei a ales să plece de acasă și să trăiască pe străzile din Suceava, unde își transformase mașina în casă.

„Sunt sigură că din cauza drogurilor a comis şi omorul acela groaznic”, a spus femeia.

Ioan Beșa i-a mărturisit mamei sale că este consumator de droguri și i-ar fi arătat mai multe pliculețe cu substanțe interzise.

„Am început să plâng. I-am spus că nu e bine, dar el mi-a zis că nu bea, nu fumează, iar drogurile sunt singurul lui viciu. Mi-a spus şi că a consumat droguri şi cât a fost închis”, a declarat Melania Beşa.

Tânărul care l-a ucis pe polițistul Sorin Vezeteu a primit doar vizita surorii sale și a unei mătuși în perioada în care a fost arestat preventiv pentru omor calificat, la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava. Melania Beșa crede că fiului ei i-a fost rușine să-și vadă mama.

 

Continuarea AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA