spot_img
AcasăAdministrațieDEZORGANIZARE LA SĂLIȘTEA DE SUS - Bătrânii rămân fără măști. Autoritățile le-ar...

DEZORGANIZARE LA SĂLIȘTEA DE SUS – Bătrânii rămân fără măști. Autoritățile le-ar fi lăsat la magazine, în loc să le ducă acasă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Dezorganizare totală în distribuirea produselor de strictă necesitate în timpul pandemiei, în Săliștea de Sus. O cititorare a ActualMM.ro ne-a povestit cum rămân bătrânii din oraș fără măști și alte produse promise de către autorități din cauza nepăsării.

Potrivit Ioanei B., se pare că în loc ca produsele să le fie distribuite vârstnicilor la domiciliu (cum se întâmplă dealtfel peste tot), autoritățile locale ar fi decis să le lase în magazine, iar cei în nevoie să și le ia singuri. Cea mai mare problemă a fost, însă, intervalul orar în care produsele ar fi fost lăsate în magazine, respectiv ore în care vârstnicii de peste 65 de ani nu au voie să iasă din case. Așa se face că, atunci când li s-a permis să iasă din locuințe, mulți dintre bătrâni s-au trezit că nu mai au ce să ia, produsele fiind deja dispărute.

Vă redăm mai jos, integral, mesajul cititoarei noastre:

Vreau sa va spun ceva ce sa întâmplat în Salistea de Sus.Poate dumneavoastră ma puteți ajuta sau sa mă lămuriți cu ceea ce sa întâmplat. Este vorba despre pachetele care s-au dat la persoanele peste 65 de ani care conțin măști si ceva dezinfectante. La noi aceste pachete s-au lasat la magazine,nu s-au distribuit la persoane acasă cum s-au întâmplat în alte localități. Bunica mea are 86 de ani.In intervalul în care erau aceste măști la magazin ea nu avea voie să iasă.Cand a mers nu mai era nici un parchet. Multe alte persoane în vârstă au rămas fără pachet.Eu ma intreb dacă persoanele peste 65 de ani nu au voi sa iasă,ei au voie să lase la magazin aceste pachete?Au dat la persoane care nici măcar nu se încadrau la această vârstă. Si săracii bătrâni au ramas fără nimic.Va mulțumesc frumos!”.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA