AcasăEvenimentDEZLĂNȚUITE ÎN CLASĂ - Două eleve maramureșene, filmate în timp ce se...

DEZLĂNȚUITE ÎN CLASĂ – Două eleve maramureșene, filmate în timp ce se bat sub privirile îngrozite ale profesoarei

DISTRIBUIȚI

DEZLĂNȚUITE ÎN CLASĂ  Imagini violente susprinse într-o sală de clasă din Liceul Borșa. Două eleve au fost filmate de către un coleg de clasă în timp ce se bat sub privirile disperate ale unei profesoare, chiar în timpul orei.

Totul a început, potrivit VasileDale.ro, după ce una dintre eleve i-a adresat injurii celeilalte. De aici și până la violență a fost doar o problemă de timp. Mai exact, una dintre elevele de clasa a X-a, în vârstă de 16 ani, i-a agresat unei colege (în vârstă de 18 ani) injurii, astfel că cea din urmă a recurs imediat la violență.

Profesoara prezentă în clasă a fost, evident, pusă în dificultate de situație. În filmare se aude cum femeia repetă „Ce-i cu voi, măi? Ce-i cu voi?”.

În urma vizionarii imaginilor postate pe o rețea de socializare, polițiștii din Borșa s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe și cercetează două tinere din oraș bănuite de comiterea faptei”, arată reprezentanții Poliției.

În urma informației apărute în mediul on-line, astăzi, 24.02.2020, ora 9:59, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a luat legătura directorul Liceului Borșa, cerându-i o informare oficială cu privire la incidentul petrecut vineri, 22.02.2020 și totodată a constituit o comisie de inspectori școlari care cercetează aspectele referitoare la acest caz. ​La finalizarea anchetei desfășurate de inspectorii școlari, vă vom transmite mai multe date„, se arată în comunicatul transmis de Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Conform unor surse, se pare că directorul unității de învățământ ar urma să-i sancționeze pe toți elevii prezenți în sala de clasă, ca urmare a publicării imaginilor și a informațiilor în mass-media.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA