AcasăActualitate112DEZASTRU PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ - O dubă A ARS între Cavnic...

DEZASTRU PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ – O dubă A ARS între Cavnic și Budești

DISTRIBUIȚI

Azi, 22 mai, ora 16.16 polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că la o autoutilitară participantă la trafic a izbucnit un incendiu la coborâre dinspre Cavnic spre Budești.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că în zona numită deasupra Cantonului o autoutilitară ardea. Aceasta a fost condusă de către un bărbat de 60 de ani din Baia Mare.

În momentul producerii incendiului în autoutilitară se afla și un pasager de 44 de ani din Baia Mare. În urma evenimentului autoutilitara a ars în totalitate și nu au existat victime omenești.

Traficul în zonă a fost închis aproximativ o oră. Cauza incendiului a fost un scurt circuit electric datorită unui cablu defect.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Ati făcut ceva vizualizări…Noroc cu doamna care a filmat și de la care voi ați preluat ( FURAT ) fllmarile.Filmarile nu au fost făcute de IPJ Maramureș…

  2. Ati făcut ceva vizualizări.Noroc cu doamna care a filmat și de la care voi ați preluat (FURAT ) fllmarile.Filmarile nu au fost făcute de IPJ Maramureș.Eu dacă fi în locul doamnei aș merge la sediul vostru să-mi revendic drepturile de autor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA