AcasăAlteleEconomicDEZASTRU PE LITORAL - Vezi lista unităților periculoase, amendate de comisarii ANPC

DEZASTRU PE LITORAL – Vezi lista unităților periculoase, amendate de comisarii ANPC

DISTRIBUIȚI

DEZASTRU PE LITORAL Comisarii ANPC din cadrul Comandamentului Litoral au desfășurat acțiuni de verificare a respectării prevederilor legale în domeniul protecției consumatorilor în perioada 12-13 august 2016. Au fost verificate hoteluri din stațiunile Neptun și Olimp, precum și cluburi, terase și restaurante din stațiunea Mamaia, relatează Radio Constanța.

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 102.500 lei și au fost dispuse o serie de măsuri de retragere de la comercializare a unor produse alimentare cu potențial de pericol pentru consumul uman. De asemenea, a fost dispusă măsura opririi prestării unor servicii până la remedierea acestora. Acțiunile de control s-au desfășurat în colaborare cu reprezentanții Autorității Naționale pentru Turism.

Hoteluri:

1. Hotel Slatina și Restaurant Craiova- Statiunea Neptun

Abateri constatate:
– în spațiul destinat băii, respectiv dușul există gresie spartă, desprinsă și cu bucăți lipsă, care putea duce la accidentarea consumatorilor.
– pernele din dotarea hotelului erau pătate și neigienizate, geamul exterior al casei scării între nivelurile 1 și 2 era crăpat pe o suprafață mare, punând în pericol siguranța și sănătatea consumatorilor.
– în blocul alimentar al Restaurantului Craiova au fost găsite produse din porc congelate fără a avea elementele de identificare și caracterizare, fără a se putea identifica data durabilității minimale, condițiile de depozitare, precum și coordonatele producătorului.

A fost aplicată o amendă de 15.000 lei, iar pentru camerele care prezentau deficiențe a fost dispusă oprirea temporară a prestării serviciilor de cazare până la remedierea acestora.

Vezi lista integrală AICI.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA