spot_img
AcasăEvenimentDEZASTRU ÎN MARAMUREȘ - Poleiul a făcut ravagii pe drumurile din județ....

DEZASTRU ÎN MARAMUREȘ – Poleiul a făcut ravagii pe drumurile din județ. Accidentele în lanț

DISTRIBUIȚI

DEZASTRU ÎN MARAMUREȘ   Poleiul apărut încă de dimineață pe drumurile din județul Maramureș a făcut ravagii atât printre șoferii neatenți, cât și printre cei care nu și-au pregătit mașinile corespunzător pentru iarnă. Desigur, în unele cazuri de vină au fost administratorii drumurilor care… au uitat să răspândească materiale antiderapante pe șosea.

Încă de dimineață, nu mai puțin de 6 accidente au avut loc pe un tronson de drum de aproximativ 100 de metri, între Rozavlea și Strâmtura, scrie Sighet247. Șoferii au derapat cu mașinile în șanț unul după altul, ciocnirile fiind inevitabile.

Un alt drum periculos s-a dovedit a fi și cel de pe dealul Hera, între localitățile Petrova și Rona de Sus. Un martor susține că a văzut nu mai puțin de 10 autoturisme ieșite în decor.

Cel puțin zece mașini am văzut ieșite în decor pe dealul Hera (între Petrova și Rona de sus – n.r.). a fost aproape imposibil să conduc, deși am rulat cu viteză extrem de mică, de sub 10 km/h. Pur și simplu mașina nu răspundea la comenzi, mergea pe unde vroia ea”, a declarat un conducător auto care a rulat prin zona respectivă în această dimineață pentru Sighet 247.

În cazul drumului de pe dealul Hera, administratorul acestuia s-a ales cu două sancțiuni contravenționale din partea polițiștilor.

ActualMM

Foto: Ghita Medan

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA