Acasăsinucidere maramuresDEVASTAT – Fanii a două echipe de fotbal au distrus un...

DEVASTAT – Fanii a două echipe de fotbal au distrus un hotel

DISTRIBUIȚI

DEVASTAT  Galeriile a două echipe de fotbal s-au luptat într-un hotel, devastându-l. Un suporter a fost ridicat de către autoritați și a ajuns după gratii ulterior.

DEVASTAT  Suporterii au făcut din nou prăpăd! Nici nu s-au stins bine ecourile violențelor din primele zile ale turneului final al Campionatului European din Franța, că noi lupte între galerii au avut loc în altă parte a continentului.

Un meci din turul 1 preliminar al Ligii Europa care urmează să se joace astăzi, între echipele de fotbal Radnik Bijeljina – Beroe Stara Zagora (în tur 0-0), a fost prefațat de o luptă teribilă între galeria bulgarilor și cea a formației Borac Banja Luka. Fiindcă Radnik Bijeljina n-are drept de joc pe propriul teren, meciul retur cu Beroe a fost programat la Banja Luka.

Acolo au ajuns și 100 de suporteri din facțiunea cea mai dură a galeriei bulgarilor, numită Zara Boys. Aceștia au fost atacați de cei de la galeria echipei Borac Banja Luka, poreclită „Lesinari”, chiar în hotelul în care suporterii se cazaseră.

 

 

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA