AcasăActualitateDETALII ȘOCANTE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI DE LA JIBOU – Un apel la...

DETALII ȘOCANTE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI DE LA JIBOU – Un apel la 112 anunța faptul că semaforul de la trecerea cu calea ferată nu funcționa corespunzător

DISTRIBUIȚI

DETALII ȘOCANTE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI DE LA JIBOU   Noi informații apar în cazul tragediei de la Jibou, unde patru tinere și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată.

După accident au apărut numeroase zvonuri privind modul în care funcționa semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferată, însă poliția a anunțat că accidentul s-a produs din cauza faptului că șoferița mașinii, Sanda Ungur, în vârstă de 21 de ani, nu ar fi respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit polițiștilor, ea ar fi ignorat semnalele acustice și luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată, iar autoturismul în care se afla alături de patru prietene a fost spulberat de trenul R4046, care circula pe ruta Baia Mare-Jibou.

Potrivit ziaruldesalaj.ro, situația se complică, după ce s-a descoperit că un bărbat din Somes Odorhei a sunat pe data de 21 mai, ziua în care s-a produs accidentul, la 112, pentru a anunța că semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferata nu functionează corespunzător.

Îmi asum tot ce va spun și o fac public. Luni, pe 21 mai, domnul Pal Raul din Someș Odorhei, de la mine din sat, a sunat la 112 pentru a anunța că nu functionează corespunzător semaforul. Între orele 9 si 10 dimineaţa a fost apelul. Băiatul care a sunat are și trei martori, a dat si declarație. Ei trec zilnic peste acea cale ferată”, a declarat Simona Danga, profesoară la Școala Gimnazială din Someș Odorhei.

 

Sursă info: Ziarul de Sălaj

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA