AcasăActualitate112DESTIN TRAGIC - Doliu la Universitatea di Baia Mare după accidentul de...

DESTIN TRAGIC – Doliu la Universitatea di Baia Mare după accidentul de ieri în care patru studente și-au pierdut viața

DISTRIBUIȚI

DESTIN TRAGIC Mădălina, Sara, Claudia şi Maria, cele patru tinere din Baia-Mare care au murit în cumplitul accident de la Jibou, judeţul Sălaj, ar fi avut o şansă dacă nu ar fi ocolit Pasul Mesteacăn din cauza gropilor din asfalt.

Cele patru tinere se întorceau de la Cluj-Napoca unde participaseră la festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice.

Potrivit rudelor, în loc să urmeze drumul cel mai scurt către casă, Sanda Ungur, tânăra care se afla la volan, a ales o rută ocolitoare din cauza craterelor din asfalt de pe drumul din zona Pasului Mesteacăn.

Sanda se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, iar în maşină se mai aflau patru fete cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani.

Nu era pentru prima dată când şoferiţa folosea ruta ocolitoare şi cunoaştea trecerea la nivel cu calea ferată de la Jibou.
Ieri după-amiază, neatenţia şi emoţiile de la festivitatea de absolvire au făcut-o pe Sanda să îşi conducă toate prietenele către o moarte sigură.

La trecerea la nivel cu calea ferată, unde nu există bariere, tânăra de la volan nu s-a asigurat şi a trecut chiar în momentul în care un tren se apropia cu viteză.

 

Mecanicul locomotivei nu a mai putut evita accidentul, iar impactul a fost devastator.

Trenul a lovit maşina în partea din spate, iar trei dintre cele cinci fete au fost aruncate ca nişte păpuşi din autoturism.

Şoferiţa şi o altă tânără au rămas încarcerate în fiarele contorsionate ale maşinii.

Din nefericire, Mădălina, Sara, Claudia şi Maria au murit pe loc în urma accidentului, în timp ce şoferiţa a ajuns în stare gravă la spital.

 

Sursă info: Observator.TV

Sursă Foto: Adevărul.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA